Hadiahkan ini buat tetamu anda ketika mereka datang beraya di rumah anda ! - BEN ASHAARI

Hadiahkan ini buat tetamu anda ketika mereka datang beraya di rumah anda !

Tak lama lagi Syawal bakal menjelma. Sanak saudara , sahabat handai , jiran tetangga bakal datang beraya di rumah. Kalau anak kecil , boleh la bagi duit raya. Yang besar besar ni ? Jika yang datang jarang sangat berjumpa , takkan nak kasi dia balik tangan kosong kan ? Haaa... 

Aku ada cadangan menarik punyaa. Aku rasa mesti korang suka ! Aku dah surrvey di Facebook. Ramai berminat weh. Maklumlah , benda bagus... sapa tak nak kan ? Bukan calang calang punya jenama lak tu ! Apa yang aku nak syorkan ialah berikan buah tangan kepada tetamu istimewa korang ! Haaaa..

Buat macam aku ni haaaa... Cosmoderm buat promosi khas di bulan Ramadan ni. Maka boronglah banyak banyak. Beli produk produk yang sememangnya si penerima akan tersenyum lebar bila terima nanti ! 

Antaranya pencuci muka , gel mandian , vitamin E, body treament dan banyak lagi ! Letakkan di dalam beg kertas khas yang diberikan Cosmoderm. Kemudian hadiahkan pada si dia. Haaa. Mesti Wow punya laaa ! Ini bukan pertama kali aku buat. Dah masuk tahun ke 3 dah ni dan sememangnya berbaloi dan menjimatkan sama sekali. 

Ini aku punya. 


Ok... amik contoh eh dengan promosi ni eh.. Produk produk kegemaran aku ni !



Haaaa... jimat tak ? Banyak kan ? Ada banyak lagi pilihan. Yang set set gini , bagi la pada yang special punya. Contoh macam kat awek keeeee... kat boss keee.. atau BFF korang ! Haa.. Mesti dia hargai sangat la. 

Haa.. bila nak kasi nanti.. korang leh kasi guna paper beg ni jer! Cantik kan ? Haa.. takkan nak guna plastik beg kot ? Huhuhu..


Promosi Ramadhan Cosmoderm
TARIKH: 17 - 31 Mei 2019
Syarat pembelian  : RM30 - Dapat sampul raya*
Pembelian RM50 - Dapat sampul raya* dan bag Cosmoderm*
Pembelian RM100 dan ke atas - Dapat sampul raya*, bag Cosmoderm* dan penghantaran percuma
*Sementara stok masih ada

Segera ke www.cosmoderm.com.my untuk beli belah secara online dan sebarang pertanyaan , boleh mesej secara peribadi di FB Cosmoderm. Pertanyaan akan dilayan dengan segera !



16 ulasan:

  1. Wow , okay nanti p beraya tapi nak duit raya juga 😂😂😂

    BalasPadam
  2. X dpt 1 set xpe.. yg penting dpt sabun.. bleh x? Hahahahahaha..

    BalasPadam
  3. idea yang menarik jugak ni...sambil beramal dapat pulangan pahala

    BalasPadam
  4. untungla sapa yang beraya rumah abang ben .

    BalasPadam
  5. Menarik jugak cara ni! Barang Cosmoderm pun bagus, elok dikongsi dengan yang lain.

    BalasPadam
  6. Wahhh bestnya stok nak habis dh ni. Kena top up

    BalasPadam
  7. good idea gak tu.. tp kalau cosmoderm leh bg harga istimewa utk tujuan ni lg best..

    BalasPadam
  8. yeah dapat produk cosmoderm pun kira syukur dah...hehe awesome sngat dah tu

    BalasPadam
  9. Menarik.. Mesti yang terima pun senyum lebar je..

    BalasPadam
  10. idea bagus juga ni. kalau ada bajet boleh la borong buat hadiah

    BalasPadam
  11. perghh seronokla sapa yang dapat..ahhaa

    BalasPadam
  12. ni mau balik hari terjah ke rumah aben kalo gini dia punya raya.. Hahaha. Nakkkk

    BalasPadam
  13. Macam nak g beraya kerumah Qhaliff ,Arra dan Ariz pulak tahun ni lah..

    BalasPadam
  14. Nak raya rumah Aben lah tahun ni.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.