Bosan dengan layout FACEBOOK yang baru ? Jom tukar pada yang lama semula !!

 

Tensen eh ? Semak nampak .. Dulu elok elok kemas , g tukar yang baru ni .. Perghh.. Pening sat nak layan lebih lagi orang orang yang dah out of service cam aku nih.. Hehe..

Ok.. nak tukar camana eh ? Mudah jer ... Mula mula sila sebut BERTUKAR ! .. hehehe... Guwau jer... Muka kerasss je tu.. Rilekss ler.. Sat je nih...

 

  1. Mula mula g kat account..
  2. Cari Account Setting..
  3. Jumpa ? Ok.. Kat situ ada tulis English (US) kan ? tukar ke English ( UK ) dengan klik menu di situ.
  4. Tadaaaa... Siap sudah !! Ok , sila masukkan duit ke akaun saya yer ... hehehe.. guwau je..
  5. Semoga berjaya..

Tips ini aku dapat dari group LIKE ini.. Thanks admin ..

 

Cun ke layout baru ni ? Aku rasa ok je cuma tak biasa lagi je kan ? Hehe.. Lama lama nanti ok la tu..

12 ulasan:

  1. <---kesian takde pun org bagi credit kat org yg share benda nie! =.='

    BalasPadam
  2. tq bro...yeeahh berjaya..xde la skt otak..hahaha

    BalasPadam
  3. pelik napa org bising psl fb..rupanya sy mmg pakai UK jadi xda yg berubah..huhu

    BalasPadam
  4. done! thanks for the info.. :)

    BalasPadam
  5. Already do as above.. it only last for a while.. then after that its back to the new one.. thats happen to my fb nw.. its English (UK) but its using the new layout..:) ~ Apa2 pun kita terima jak la transformasi FB nie..

    BalasPadam
  6. tapi kan.. semalam saya tukar p English (UK),ya memang bertukar pg interface lama,tapi untuk sehari jak. pagi nie saya masuk log in balik dia masih pergi interface baru tu walaupun dah tukar p english(UK).. nak wat macam nana ek??

    BalasPadam
  7. npe xbrubah pon...wlwpon dh tukar ke english(UK)...tpi klik menu tuh at ner yer???

    BalasPadam
  8. npe xbrubah pon..wlwpon...dh klik kt english(UK)...tpi kt ner pulak nk klik at menu..sye xtwu lrrr menu tuh at ne eik??

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.