Selasa, 27 September 2011

Segmen : Jom Kenali Blog Saya ..

 SEGMEN DITUTUP SUDAH !

Lama tak buat segmen eh ? 

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Segmen dibuat atas permintaan. Terima Kasih .

Segmen ni adalah bertujuan mencari kenalan blogger-blogger yang baru buat blog selepas Ramadhan yang lepas . Mudah je nak join segmen ni .. Tutup tepat jam 11 malam ini ( 27hb September 2011).

Siapa yang layak join ? Siapa saja yang punya blog boleh join. Tapi sekali lagi diperingatkan , ini bukan segmen trafik atau follower. Ini sekadar berkenalan antara satu sama lain .. Ok ? Faham ? Tak faham , jangan join . Nanti jadi isu lak..

Apa yang perlu buat ialah , sediakan satu entri baru ..
image
  1. Letak  logo ini di permulaan entri sebagai tanda penyertaan segmen ni ..
  2. Tajuknya : Jom Kenali Blog Saya dan linkkan ke entri ini .
  3. Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?
  4. Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?
  5. Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .
  6. Impian anda terhadap blog anda ?
  7. Siap ? Tinggalkan url di ruangan entri ini .
Tu saja .. Senangkan ? Jadi segmen kali ini juga merupakan sebuah entri .. Tulis dengan menarik agar mereka tertarik .. 

Inilah masa nak pikat pembaca baru anda .. Join , dan kunjungi mereka yang telah sertai segmen ini , jika punya kelapangan waktu. InsyaAllah .. Sekadar berusaha.

Selamat Bersegmen

51 komen :

Ku Azhar berkata... [Reply to comment]

aiyookkk hehehe... kna tnggu baik dlu dr accident br blh join :)

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

huhu... ni untuk blogger baru sj ke... yang dah tak brapa lama boleh tak.. sy dah lebih kurang setahun jagung buat blog ni.. boleh x ang ben?

Clara berkata... [Reply to comment]

http://cerytara.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

p/s : Going to Kelas malam ^^

Qaseh Izana berkata... [Reply to comment]

blogger lma x bleh join ke???

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Qaseh Izana boleh jer ..

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Ala.... Sis dok tunggulah segmen untuk yang seusia dengan sis yang setahun jagung tidak, setahun ubi pun tidak.tapi tak pe, sis alu-alukan sesiapa nak kenal sis.Singgah je le!

http://scarlettj1.blogspot.com

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

Ok saya dah join bro ben..

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

http://www.sunahsukasakura.com/2011/09/jom-kenali-blog-sunah-suka-sakura-dot.html

Missjajan berkata... [Reply to comment]

saya join !

http://cikjajan.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join

http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

hani berkata... [Reply to comment]

join!!..:D
http://cikhanipunyerblog.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

haslinda berkata... [Reply to comment]

cam biasa, linda mengejoinkan diri..

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

ceriteraliyana berkata... [Reply to comment]

join!!


http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Nizam berkata... [Reply to comment]

ok, dah siap... sila la
http://ahmadnoraznizam.com/2011/09/27/jom-kenali-blog-saya/

lia kamalia berkata... [Reply to comment]

HELLO bloggers .

Lia Kamalia done join :D

peeps , feel free to visit mine .

WOOT- woot ~

http://misskamalia.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

Myera Nyera berkata... [Reply to comment]

join ^^,

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

CikBunga berkata... [Reply to comment]

salam abg ben...dh join :)

http://darikeyboardcikbunga.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

eza join laaaa^^
Jom singgah blog Eza...
Salam Ukhuwah kengkawan~

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

eza join laaaa^^
Jom singgah blog Eza...
Salam Ukhuwah kengkawan~

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

abg bebeeennnn mimi jooiiinn!

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-kerana-lily.html

EhanPean berkata... [Reply to comment]

siap ^^

http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

farah alias haruslah join kan :)))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-jom-kenali-blog-saya.html ..

selamat jelajah ke blog farah!

Nienyz Ayub berkata... [Reply to comment]

join !

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

Cik Purple Pinkypuff berkata... [Reply to comment]

siap! :) jom singgah sini abg ben.. :)
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Syafiq berkata... [Reply to comment]

Salam.... harap ada yang sudi singgah!!


Jom Kenali Blog Syafiq Ahadin

cayang GIRANG muahx muahx berkata... [Reply to comment]

join gk. :D

http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Isyaqila berkata... [Reply to comment]

1st time join ! (;

http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

sory, xleh join.. aku masih dlam pantang.. hehe

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

turut sama!

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Pharmalif berkata... [Reply to comment]

Thanks for the oppurtunity. Singgah ke blog Untuk Semua http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-anjuran-ben.html

misshannajr berkata... [Reply to comment]

berejam buat N3 tersebut hahha...nsb hbs taip sblm jam12..akhirnya berjaya menjoinkan diri.. :D
jempot2 eh jemput singgah kita kenal2..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Sch@ berkata... [Reply to comment]

saya dah join!
semoga terpilih!

http://indahatasnama.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Fad berkata... [Reply to comment]

pasti join...

http://dilamin.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

ayu zan berkata... [Reply to comment]

http://ayuzan.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

tq abg ben

misshannajr berkata... [Reply to comment]

terjoin

http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Missjajan berkata... [Reply to comment]

singgah sini . salam kenal =)

Novelgurl berkata... [Reply to comment]

Salam En.Ben dan semua blogger ;P

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-reality-2-fantasy.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

lama betul abg Ben tak buat segmen...

Jom terjah sini:
1)Pelik!! Nasi Berlaukkan Kondom di China
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Penumpang Komuter Yang Smbong Kena Ajar Dengan Ayam

manusia -.- berkata... [Reply to comment]

JOINN ;O


http://sikotakpensil.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Lia Lomi berkata... [Reply to comment]

salam, Abg Ben dan semua Lia masuk. jom masuk sini. :)

http://liailnia.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-lia-lomi.html

Pwincess9 Juhary berkata... [Reply to comment]

Sini Sini.. hehe

http://pwincess9.blogspot.com/2011/09/segemen-abg-ben-jom-kenali-blog-saya.html

Ary berkata... [Reply to comment]

saya join..:)

Jom Kenali Blog Nur Kasih

jom bantu!

Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Saiazuan berkata... [Reply to comment]

lama xnmpk segment ben

Natasya Sharin berkata... [Reply to comment]

http://tasyatushi.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-oleh-abang.html

nak jugakk join, pergh sebaek sempat :) oukengg, sesudi la korang datang belog tasya ehh, jan memalu tauu!hehe

selendanQpelangi berkata... [Reply to comment]

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

MAU JOIN JUGAK!1HHAHHA

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

jom ! zaty nak join jgak ..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Cik Ziera berkata... [Reply to comment]

http://babycanyousee.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Tamar berkata... [Reply to comment]

Salam,

Da join da...

http://tamar010602.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

Marina berkata... [Reply to comment]

segmen malam hari tak dapat nak joinla pulak...hehe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI