Segmen : Jom Kenali Blog Saya ..

 SEGMEN DITUTUP SUDAH !

Lama tak buat segmen eh ? 

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Segmen dibuat atas permintaan. Terima Kasih .

Segmen ni adalah bertujuan mencari kenalan blogger-blogger yang baru buat blog selepas Ramadhan yang lepas . Mudah je nak join segmen ni .. Tutup tepat jam 11 malam ini ( 27hb September 2011).

Siapa yang layak join ? Siapa saja yang punya blog boleh join. Tapi sekali lagi diperingatkan , ini bukan segmen trafik atau follower. Ini sekadar berkenalan antara satu sama lain .. Ok ? Faham ? Tak faham , jangan join . Nanti jadi isu lak..

Apa yang perlu buat ialah , sediakan satu entri baru ..
image
  1. Letak  logo ini di permulaan entri sebagai tanda penyertaan segmen ni ..
  2. Tajuknya : Jom Kenali Blog Saya dan linkkan ke entri ini .
  3. Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?
  4. Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?
  5. Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .
  6. Impian anda terhadap blog anda ?
  7. Siap ? Tinggalkan url di ruangan entri ini .
Tu saja .. Senangkan ? Jadi segmen kali ini juga merupakan sebuah entri .. Tulis dengan menarik agar mereka tertarik .. 

Inilah masa nak pikat pembaca baru anda .. Join , dan kunjungi mereka yang telah sertai segmen ini , jika punya kelapangan waktu. InsyaAllah .. Sekadar berusaha.

Selamat Bersegmen

51 ulasan:

  1. aiyookkk hehehe... kna tnggu baik dlu dr accident br blh join :)

    BalasPadam
  2. huhu... ni untuk blogger baru sj ke... yang dah tak brapa lama boleh tak.. sy dah lebih kurang setahun jagung buat blog ni.. boleh x ang ben?

    BalasPadam
  3. http://cerytara.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    p/s : Going to Kelas malam ^^

    BalasPadam
  4. Ala.... Sis dok tunggulah segmen untuk yang seusia dengan sis yang setahun jagung tidak, setahun ubi pun tidak.tapi tak pe, sis alu-alukan sesiapa nak kenal sis.Singgah je le!

    http://scarlettj1.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Ok saya dah join bro ben..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. salam.. atia join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. http://www.sunahsukasakura.com/2011/09/jom-kenali-blog-sunah-suka-sakura-dot.html

    BalasPadam
  8. saya join !

    http://cikjajan.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  9. genk join

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. join!!..:D
    http://cikhanipunyerblog.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. cam biasa, linda mengejoinkan diri..

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. join!!


    http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. HELLO bloggers .

    Lia Kamalia done join :D

    peeps , feel free to visit mine .

    WOOT- woot ~

    http://misskamalia.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. join ^^,

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. salam abg ben...dh join :)

    http://darikeyboardcikbunga.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. eza join laaaa^^
    Jom singgah blog Eza...
    Salam Ukhuwah kengkawan~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  17. eza join laaaa^^
    Jom singgah blog Eza...
    Salam Ukhuwah kengkawan~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. abg bebeeennnn mimi jooiiinn!

    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-kerana-lily.html

    BalasPadam
  19. siap ^^

    http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  20. farah alias haruslah join kan :)))

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-jom-kenali-blog-saya.html ..

    selamat jelajah ke blog farah!

    BalasPadam
  21. join !

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

    BalasPadam
  22. siap! :) jom singgah sini abg ben.. :)
    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  23. join gk. :D

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  24. 1st time join ! (;

    http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. sory, xleh join.. aku masih dlam pantang.. hehe

    BalasPadam
  26. turut sama!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  27. Thanks for the oppurtunity. Singgah ke blog Untuk Semua http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-anjuran-ben.html

    BalasPadam
  28. berejam buat N3 tersebut hahha...nsb hbs taip sblm jam12..akhirnya berjaya menjoinkan diri.. :D
    jempot2 eh jemput singgah kita kenal2..

    BalasPadam
  29. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  30. saya dah join!
    semoga terpilih!

    http://indahatasnama.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  31. pasti join...

    http://dilamin.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  32. http://ayuzan.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    tq abg ben

    BalasPadam
  33. terjoin

    http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  34. Salam En.Ben dan semua blogger ;P

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-reality-2-fantasy.html

    BalasPadam
  35. JOINN ;O


    http://sikotakpensil.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  36. salam, Abg Ben dan semua Lia masuk. jom masuk sini. :)

    http://liailnia.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-lia-lomi.html

    BalasPadam
  37. Sini Sini.. hehe

    http://pwincess9.blogspot.com/2011/09/segemen-abg-ben-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  38. http://tasyatushi.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-oleh-abang.html

    nak jugakk join, pergh sebaek sempat :) oukengg, sesudi la korang datang belog tasya ehh, jan memalu tauu!hehe

    BalasPadam
  39. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    MAU JOIN JUGAK!1HHAHHA

    BalasPadam
  40. jom ! zaty nak join jgak ..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  41. http://babycanyousee.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  42. Salam,

    Da join da...

    http://tamar010602.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  43. segmen malam hari tak dapat nak joinla pulak...hehe..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI