Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 11 September 2011

Segmen Rakan Blogger di Aidifitri 2011/1432H

 

Selamat Menyambut Aidilfitri.. Kiranya tak terlambat lagi buat semua rakan-rakan pembaca dan juga rakan bloggers yang senantiasa keluar masuk di blog ini .. Ampun dan maaf dipinta andai terkasar bahasa semasa membaca entri di blog ini ..

Pastinya korang pelik kan kenapa aku jarang bersegmen skang ni ? Sebenarnya aku beri peluang pada rakan rakan lain untuk bersegmen. Dan hujung minggu ini , pastinya ramai sedang berehat sambil makan kuih raya kan ? Apa kata , blogger yang punya kelapangan dan tak tau nak update apa di blog tu , join segmen ni.. Segmen ni pun atas permintaan rakan yang lain.. Kalau ikut aku , nak saja aku terus 'cuti' dari bersegmen.. Tapi tak pe la.. Seminggu sekali , apa salahnya kan ?

Segmen ni memerlukan korang berkarya sedikit.. Dan paling penting , segmen kali ni memberi peluang pada korang mendapat kenalan baru .. PERINGATAN , ini bukan segmen kumpul FOLLOWER atau TINGGIKAN TRAFIK sebaliknya satu segmen berkenalan dengan blogger yang lain ATAS USAHA SENDIRI ! Harap faham yer .. DAN TIADA PENYENARAIAN URL ENTRI ...

Caranya mudah saja .. Tak perlu backlink dan tak perlu letak header blog aku .. Cukup sekadar buat entri .. Ok ? Cun ? Kalau ok , jom mulakan .

  1. Buat satu entri bertajuk BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA.
  2. Letakkan satu gambar raya anda pada tahun ini yang mana anda rasa bersesuaian dan tidaklah seksi .. Hehehe.. tu penting.. Pastikan ada watermark yer .. Nanti kena curik lak ..
  3. Ceritakan perasaan anda beraya di tahun ini .. Tak kira seronok , sedih atau sebagainya..
  4. Apakah perasaan anda yang mana tahun ini ( blogger baru ) beraya sebagai seorang blogger ?

Tu jer ..  Siap ? tinggalkan entri anda ruangan komen ini untuk memberi laluan pada rakan blogger dan pembaca lain untuk membaca kisah anda pula..  Terima kasih ..

Pada yang ' tak faham ' , sila ulang baca sehingga faham.. Terima kashi .. Tiada tarikh tamat.. Ini sekadar satu entri sampingan blogger ..

29 komen :

josrevalution berkata... [Reply to comment]

bro ben blogwalking lahh.!..x pernah tengok pun bw...

Alya Esprézzo™ berkata... [Reply to comment]

kena letak gambar keeeeeeeeeee? HAHA.. T_T

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@josrevalution

ada.. i bw diam diam jer..takkan nak buat sidang akhbar kot ? masuk , baca dan keluar..

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Seperti mengantuk disorongkan bantal!Akhirnya ada lagi segmen di blog Ben ni.

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

jom2..nk join..:P

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

ayu join yeeeee

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

YEAY! abang ben wat segmen ^_^
seperti biase, farah alias join!!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Bib Abdul Hamid berkata... [Reply to comment]

siap !
http://www.bibabdulhamid.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

zaty join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. dh lama x join segmen abg ben.. hari nie nak join la..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

jom beraya ngan atia
selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..0_o

Azzah berkata... [Reply to comment]

azzah join:

http://sayurlemak.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html


selamat hari raya abang ben

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Meh singgah beraya di Scarlett's Mansion.I serve you special dish! =)
http://scarlettj1.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Miss Watie berkata... [Reply to comment]

sy Joint!!!

http://amosnursan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

lisa lis berkata... [Reply to comment]

salam abg ben..

selamat hari raya..

p/s: baju tu dah dapat hik3x...

appun selamat hari raya abg ben..

sy join segmen abg ben nih..

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

hasyikin ismail berkata... [Reply to comment]

lama x join segmen abg ben,..
hehe...

meh2 singgah sini

http://askenzious.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Syairani Tarmizi berkata... [Reply to comment]

wahh dah ramai yang join..

selamat hari raya bang ben :)

Nazhirah Mazlan berkata... [Reply to comment]

http://nazhirahmazlan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html
:D

AreFiSya Aien berkata... [Reply to comment]

mau join
http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

salam aidilfitri abg ben, datang ziarah raya 1432.

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Yumida berkata... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri pengunjung blogger:

http://umikasum.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

nuha berkata... [Reply to comment]

http://nurulskrip.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-beraya.html


blogger baru ingin beraya.:)

mate saya bulat berkata... [Reply to comment]

MSB join taw ^^

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

aii Si Colourfulroses berkata... [Reply to comment]

join..

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

genk join juga...

http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Syafiq berkata... [Reply to comment]

Siap....nah dipersilakan membaca...

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA

Oshin berkata... [Reply to comment]

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

nurul fatin berkata... [Reply to comment]

salam...
sye join gak...
first time join niyh..
so,xcitd.. =.="

http://budakkrayon.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Bro ahmad berkata... [Reply to comment]

kenapa segmen kali ni takde backlink ehh? selamat hari raya maaf zahir batin.

http://www.trioseposen.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

maszull berkata... [Reply to comment]

salam En.Ben segmen kali lain yer apa2 pun mama nak join gak...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI