Segmen Rakan Blogger di Aidifitri 2011/1432H

 

Selamat Menyambut Aidilfitri.. Kiranya tak terlambat lagi buat semua rakan-rakan pembaca dan juga rakan bloggers yang senantiasa keluar masuk di blog ini .. Ampun dan maaf dipinta andai terkasar bahasa semasa membaca entri di blog ini ..

Pastinya korang pelik kan kenapa aku jarang bersegmen skang ni ? Sebenarnya aku beri peluang pada rakan rakan lain untuk bersegmen. Dan hujung minggu ini , pastinya ramai sedang berehat sambil makan kuih raya kan ? Apa kata , blogger yang punya kelapangan dan tak tau nak update apa di blog tu , join segmen ni.. Segmen ni pun atas permintaan rakan yang lain.. Kalau ikut aku , nak saja aku terus 'cuti' dari bersegmen.. Tapi tak pe la.. Seminggu sekali , apa salahnya kan ?

Segmen ni memerlukan korang berkarya sedikit.. Dan paling penting , segmen kali ni memberi peluang pada korang mendapat kenalan baru .. PERINGATAN , ini bukan segmen kumpul FOLLOWER atau TINGGIKAN TRAFIK sebaliknya satu segmen berkenalan dengan blogger yang lain ATAS USAHA SENDIRI ! Harap faham yer .. DAN TIADA PENYENARAIAN URL ENTRI ...

Caranya mudah saja .. Tak perlu backlink dan tak perlu letak header blog aku .. Cukup sekadar buat entri .. Ok ? Cun ? Kalau ok , jom mulakan .

  1. Buat satu entri bertajuk BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA.
  2. Letakkan satu gambar raya anda pada tahun ini yang mana anda rasa bersesuaian dan tidaklah seksi .. Hehehe.. tu penting.. Pastikan ada watermark yer .. Nanti kena curik lak ..
  3. Ceritakan perasaan anda beraya di tahun ini .. Tak kira seronok , sedih atau sebagainya..
  4. Apakah perasaan anda yang mana tahun ini ( blogger baru ) beraya sebagai seorang blogger ?

Tu jer ..  Siap ? tinggalkan entri anda ruangan komen ini untuk memberi laluan pada rakan blogger dan pembaca lain untuk membaca kisah anda pula..  Terima kasih ..

Pada yang ' tak faham ' , sila ulang baca sehingga faham.. Terima kashi .. Tiada tarikh tamat.. Ini sekadar satu entri sampingan blogger ..

29 ulasan:

  1. bro ben blogwalking lahh.!..x pernah tengok pun bw...

    BalasPadam
  2. kena letak gambar keeeeeeeeeee? HAHA.. T_T

    BalasPadam
  3. @josrevalution

    ada.. i bw diam diam jer..takkan nak buat sidang akhbar kot ? masuk , baca dan keluar..

    BalasPadam
  4. Seperti mengantuk disorongkan bantal!Akhirnya ada lagi segmen di blog Ben ni.

    BalasPadam
  5. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    ayu join yeeeee

    BalasPadam
  6. YEAY! abang ben wat segmen ^_^
    seperti biase, farah alias join!!!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  7. siap !
    http://www.bibabdulhamid.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  8. zaty join..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  9. salam.. dh lama x join segmen abg ben.. hari nie nak join la..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    jom beraya ngan atia
    selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..0_o

    BalasPadam
  10. azzah join:

    http://sayurlemak.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html


    selamat hari raya abang ben

    BalasPadam
  11. Meh singgah beraya di Scarlett's Mansion.I serve you special dish! =)
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  12. sy Joint!!!

    http://amosnursan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  13. salam abg ben..

    selamat hari raya..

    p/s: baju tu dah dapat hik3x...

    appun selamat hari raya abg ben..

    sy join segmen abg ben nih..

    http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  14. lama x join segmen abg ben,..
    hehe...

    meh2 singgah sini

    http://askenzious.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  15. wahh dah ramai yang join..

    selamat hari raya bang ben :)

    BalasPadam
  16. http://nazhirahmazlan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html
    :D

    BalasPadam
  17. mau join
    http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  18. salam aidilfitri abg ben, datang ziarah raya 1432.

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  19. Salam Aidilfitri pengunjung blogger:

    http://umikasum.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  20. http://nurulskrip.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-beraya.html


    blogger baru ingin beraya.:)

    BalasPadam
  21. MSB join taw ^^

    http://sitizarizza.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  22. join..

    http://roseskalerful.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  23. genk join juga...

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  24. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  25. salam...
    sye join gak...
    first time join niyh..
    so,xcitd.. =.="

    http://budakkrayon.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  26. kenapa segmen kali ni takde backlink ehh? selamat hari raya maaf zahir batin.

    http://www.trioseposen.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam
  27. salam En.Ben segmen kali lain yer apa2 pun mama nak join gak...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI