Isnin, 19 September 2011

SENYAP oh SENYAP.. Apakah itu ??

 

304759_276019865754990_100000409372347_1030860_703960505_n (1)Semua peserta bengkel SENYAP anjuran ITYM ( Information Technology Youth Movement) dengan kerjasama Institut Penyelidikan Belia Malaysia dan Kementerian Belia dan Sukan , diberi sijil penghargaan.

Mungkin ada yang fikir apa guna setakat sijil saja kan ? Tapi cuba fikirkan mengenai hala tuju badan NGO ini ? Dulu blogger sendirian atau berpuak-puak. Tapi bila adanya badan begini , semua blogger mampu bersatu  apabila 'terancam' atau mengadakan aktiviti yang lebih sihat sesama blogger dan tidak lupa juga beramal. Banyak agenda sebenarnya. Dan mereka dah mulakan lama. Kini mereka nak menarik lebih ramai blogger untuk menyertai mereka. Sekurang-kurangnya , belia sekarang punya jawatan dalam negara ini iaitu membantu perkembangan negara secara tidak langsung .

Badan ini tiada kaitan langsung dengan politik. Mereka terlibat di kedua dua pihak.. Haa... Ada bukti okeh !

DSC_0139

DSC_0152

DSC_0154

Ada banyak lagi .. nanti aku terangkan eh.. Buat masa sekarang , kalau korang berminat , tak kira blogger atau pun bukan asalkan korang rasa korang belia , jom join SENYAP .. Psstt , banyak faedahnya..

Oh ya.. akan ada SENYAP 2.0 nanti.. hehehe.. perjumpaan yang lebih besar selepas ini .. Klik SINI untuk join ..

9 komen :

Ary berkata... [Reply to comment]

dah join dah...tq en ben..

ade2mama berkata... [Reply to comment]

wahhh hebat:)
makin maju:)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply to comment]

kalau senyap ni mamp menambahkan comment di entry blog aku ni....aku join....

gila popularity la aku....hahaha
to my new entry - Acapsuur (>,<)

Rojak Punya berkata... [Reply to comment]

kalau nak join ni kena senyap2 ni hehe..

Lelaki Ini berkata... [Reply to comment]

NAK JOIN..
tapi tggu dulu la ek..
hehehe

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

huuuuuuu
mahuuuuuuuuuuu

coklatberapi berkata... [Reply to comment]

bagus juga SENYAP ditubukan.untung kepada blogger dan orang sekeliling

ceritamamat berkata... [Reply to comment]

nanti senyap kali ke 2 kita jumpa lagi aw abg ben :D

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

sokong2

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI