AGYM FITNESS di Cyberjaya

 

Menarik !  Aku plan nak gi nanti masa wife pantang. Yelah , aku akan ada di KL ni sbb ada kerja nak kena buat. Cam event untuk dihadiri.. Bila clear , baru balik Kelantan semula .. Gamaknya , sebulan la gitu.. Cam Qhaliff dulu tu haa ..

Tadi aku gi gym ni .. Dah semakin penuh dengan peralatan .. Memang best betul.. Gian benar nak layan ! Nasib baik Qhaliff ada .. Huhuh..

Gym ni terletak dekat LHDN , Cyberjaya. Guna waze je ke sini .. Cari Restoran Al-Nazmaju Cyberjaya. Kat sini ada restoran nasi kerabu , nasi arab dan masakan mamak.. Hehehe.. Lepas workout , leh tambah lemak balik .. heee..

Barang baru ! Pergh.. puashati kalau layan time takde orang .. heeee ..

Hurm.. Qhaliff yang tak nak lepaskan aku walaupun seinci pon ! Mesti nak kena pegang aku gak .. Huhuh.. Tak berpeluang nak buat chin up sekali pon .. huhuh ..

Banyak barang kan ? Kalau tak besar gak tu kalau main , kena makan daging kuda la jawabnya hari hari .. huhuh..

Kalau nak personal instructor pon boleh jer .. Bukan aku laa.. Jer contact bro Korie untuk pertanyaan lebih lanjut ..

Berapa ringgit sekali masuk ? Tak silap aku tadi dia kata , sebelum kul 7 malam .. RM5 .. Ke seblm kul 5 .. Selepas tu , RM8 .. Tak la mahal pon .. Datang la awal awal .. heeee … Aku nak datang awal ! Leh main semuaaaaaaa .. Weeee …

3 ulasan:

  1. Gym ni lelaki dgn perempuan campur ke?

    BalasPadam
  2. Semi D @ Cyberjaya
    * Free Hold 2 & 3 storey
    * Gated & Guarded
    * Clubhouse facilities
    * Complete soon
    * fr RM 1.8 million
    Call Carolyn 012 - 9393 486

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009