Kenapa aku masih gemuk !

by - April 24, 2014

 

Berlemak , berlemak dan berlemak ! Kenapa ? Hurmm .. Dua sebab jer !

 

Hurmmmmmmmmmmmm … Asal aku nak workout kat rumah , dia nak join sama !

 

Ni satu alasan .. Alasan lagi , bila makan tak abis ? Sapa nak makan ? Atau bila dah buat makanan utk dia , dia tamo ! Sapa nak makan ?

Aku jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!  Adeh…

You May Also Like

3 comments

  1. nak buang lemak tu mudah je abg ben.. makan la enzyline catalyst..tambah dgn senaman ringan, insya Allah cepat aje hilang lemak2 degil..hehe..kita bukan nak sj buat iklan kat sini, kita suggest aje..jangan mara nooo.. kita nak sponsor,belum mampu.. :)

    BalasPadam
  2. patutlah...rupa-rupanya Qhaliff dah ambil alih peralatan daddynya.

    BalasPadam
  3. nak tinggalkan kat luar bilik tak sampai hati.. time dia tidur, nak buat kerja lain.. abih camno..

    BalasPadam