AGYM FITNESS di Cyberjaya

by - April 28, 2014

 

Menarik !  Aku plan nak gi nanti masa wife pantang. Yelah , aku akan ada di KL ni sbb ada kerja nak kena buat. Cam event untuk dihadiri.. Bila clear , baru balik Kelantan semula .. Gamaknya , sebulan la gitu.. Cam Qhaliff dulu tu haa ..

Tadi aku gi gym ni .. Dah semakin penuh dengan peralatan .. Memang best betul.. Gian benar nak layan ! Nasib baik Qhaliff ada .. Huhuh..

Gym ni terletak dekat LHDN , Cyberjaya. Guna waze je ke sini .. Cari Restoran Al-Nazmaju Cyberjaya. Kat sini ada restoran nasi kerabu , nasi arab dan masakan mamak.. Hehehe.. Lepas workout , leh tambah lemak balik .. heee..

Barang baru ! Pergh.. puashati kalau layan time takde orang .. heeee ..

Hurm.. Qhaliff yang tak nak lepaskan aku walaupun seinci pon ! Mesti nak kena pegang aku gak .. Huhuh.. Tak berpeluang nak buat chin up sekali pon .. huhuh ..

Banyak barang kan ? Kalau tak besar gak tu kalau main , kena makan daging kuda la jawabnya hari hari .. huhuh..

Kalau nak personal instructor pon boleh jer .. Bukan aku laa.. Jer contact bro Korie untuk pertanyaan lebih lanjut ..

Berapa ringgit sekali masuk ? Tak silap aku tadi dia kata , sebelum kul 7 malam .. RM5 .. Ke seblm kul 5 .. Selepas tu , RM8 .. Tak la mahal pon .. Datang la awal awal .. heeee … Aku nak datang awal ! Leh main semuaaaaaaa .. Weeee …

You May Also Like

3 comments

  1. Gym ni lelaki dgn perempuan campur ke?

    BalasPadam
  2. Semi D @ Cyberjaya
    * Free Hold 2 & 3 storey
    * Gated & Guarded
    * Clubhouse facilities
    * Complete soon
    * fr RM 1.8 million
    Call Carolyn 012 - 9393 486

    BalasPadam