Kanser lidah gara gara rokok ..

by - April 30, 2014


Hurmm.. Adik ipar aku yg baru pulang dari HKL , bgtau aku bahagian mana yg akan di buang masa pembedahan ke atas ayah aku nanti... Hurmm..

Gambarajah bahagian lidah bergaris tu nanti akan dibuang.. Kanser tahap 1 katanya .. 

Esok  , baru aku sempat nak gi lawat.. Dah call tadi dia.. Nasib baik la katil kiri kanan ada kawan.. Tak la boring sgt dia .. 

Gara gara rokok ..

You May Also Like

4 comments

  1. takutnya abg ben..saya penat dh nak nasihat org yg saya syg pasal rokok ni..huhu..risau

    BalasPadam
  2. bapa sedara sebelah suami ada yg kena last year..yess sbb rokok..hope dipermudahkan urusan ayh en.ben.

    BalasPadam
  3. moga semuanya berjalan lancar...amin

    BalasPadam
  4. nak tanyala Ben kalau tak keberatan, ayah awak hisap rokok apa ye? sebab sepupu saya pun terkena kanser lidah dah tahap 4, perubahan bermula bila dia mula menghisap rokok yang murah dari Indonesia tu sebab kekurangan bajet katanya, selepas pada tu dia rasa ada perubahan fizikal sehinggalah dapat tahu terkena kanser.

    BalasPadam