Jom tegapkan badan anda !

by - April 13, 2014

 

Bukan kayu langsir daaa ! Hahahaha .. Akhirnya , aku dapat apa yang aku nak selama ni .. Bukan takde pon sebelum ni tapi tak yakin memandangkan ada kes orang terjatuh bila bergayut tu..

Aku mula yakin bila tengok video dia .. Haaa.. Kes jatuh adalah sebab kecuaian sendiri ! Tak double check sebelum nak guna .. Heee ..

Photo

Aku beli ni secara online.. Kul 2 pagi order , kul 10 pagi sampai rumah ! Hahahaha .. Giler cepat aihhhh .. Harga ? RM33 je pon weh ! Kalau harga market , RM100++ haaa..

Kukuh ke ? Tak berpusing ke ? Mudah alih ke ? Haa.. Part mudah alih tu , tak laa.. sebaiknya biar kekal kat situ walaupun boleh bawak gi mana mana cuma masalahnya nak kena drill tu laa.. Kalau nak pindah rumah , boleh bawak sekali.. heee ..

Kukuh ? Bila nak pasang tu , kena tengok betul arahan dia .. Jangan main sauk jer .. kang tergolek , nak saman aku .. tak guna bang ! Haaa.. Pastikan dia betul betul dah ‘lock’ kat dinding tuu !

Tengok  video ni betul betul .. Pastu fikir masak masak .. Nak beli kat mana ? Heee.. Beli kat SINI

You May Also Like

1 comments