Tak nak kat daddy dah !

by - April 21, 2014

 

Hurm..

Tiba tiba dengar dia menangis. Wife pon pelik naper .. Dia pegang kaki dia kiri dia … Aku pelik gak.. Takde angin takde ribut tetiba menangis .. Dia dok main ngan wife tu tadi..

Periksa kaki dia .. Dia tak kasi pegang ! Haih.. Menangis meraung.. Nak tak nak , aku kena paksa check gak .. Ternampak menda halus hitam kat tapak kaki kiri dia .. Selumbar !

Operasi mengeluarkan selumbar secara paksa  ! Tak kira ! Kang bengkak menanah , satu hal lagi.. Aku guna ketip kuku.. Menangis abis abisan dia .. Huhuh..

Tak pasti dapat keluarkan ke tak sebab abis semua barang dia campak kat aku ketika aku buat ‘pembedahan ‘ tu .. Sian dia ..

Aku lepaskan dia .. Gi kat mak dia . Tolak aku bila aku datang nak peluk dia.. Terus lena tidur.. Sesekali terjaga menangis pegang kaki dia ..

Tak elok gak , esok gi klinik ..

You May Also Like

6 comments

  1. Alahai, cmne boleh msuk selumbar tu. Xpsl2 je xnk kwn dgn daddy ye Qhaliff...hehe

    BalasPadam
  2. Alooo..sian Qhaliff.. Hope dpt kuarkan semua selumbar tu..

    BalasPadam
  3. Alahai.... anak daddy merajuk... get well soon qhaliff

    BalasPadam
  4. cobaan & dugaan buat daddy.. hehe

    BalasPadam