Budak memang taksub dengan ikan ?

by - April 15, 2014

 

Photo

Ingat lagi aku masa kecik kecik dulu.. Dalam usia sekolah rendah gitu. Rajin la bapak aku bawak famili gi mandi sungai. Dan aku wajib ada bawak penangguk ikan tu haa .. Confirm aku akan redah celah celah batu untuk tangkap ikan dan letakkan dalam baldi..

Melihat ikan berenang , satu kedamaian bagi aku .. Dengan warna warni di badannya lagi.. Menambahkan keseronokkan bila melihatnya.. Heee..

Tak sangka minat aku ni turun pada Qhaliff.. Minat sungguh dia dengan ikan .. Heeee… Selain ikan , burung pon dia minat. Aku minat gak terutama burung kakak tua dan burung helang.. Heee..

Photo

Ke memang budak budak ni , suka ikan dan burung ? Hehehehe ..

You May Also Like

10 comments

  1. hihi..bebudak memang suka binatang..tak kira la ikan ke,kucing ke..semua la!hihi...tapi,anak saya takut Lipas!haha

    BalasPadam
  2. salam abg ben, lama tak blogwalking, hehee jom pi page mia www.miaainis.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Unggas dan ikan-ikan kecil memang sentiasa berjaya melekakan kanak-kanak.

    BalasPadam
  4. x semua budak2 suka ikan & burung maybe minat dia tu ads kena mengena dgn minat bapak dia.erkk sy masa budak2 pun suka tangkap ikan & letak dlm balang

    BalasPadam
  5. Budak2 mmg semua rasanya begitu. Anak2 aku pun suka. Sangat teruja bila tengok aquarium yg ada ikan tu.....

    BalasPadam
  6. yeap..stakat ni mmg budak2 akan suka..cuma yg seram2 cam lipas, kumbang...labah2..x brapa suka...ni nak kekwat sikit...anak2 saya suka tgk octopus..siap nangis lagi kalau en laki makan octopus kecik kat sushi tu..huhu

    BalasPadam
  7. nak kena test kat ash ni... dia pun taksub tak kat ikan nanti...he he he...

    BalasPadam
  8. Qhaliff dah minat dgn ikan dan burung? daddynya kena buat mini zoo pulak kat rumah....susah jugak tu

    BalasPadam
  9. saya boleh design kolam ikan untuk Qhaliff. hehhehe

    BalasPadam
  10. Budak mmg suka ikan lerr kot...bawak p aquaria lg la x mau kuar...keh keh keh..burung monyet kucing n arnab pon suka..kalo anak i la

    BalasPadam