Lemah semangat ?

by - April 14, 2014

 

Wife bagitau , Qhaliff asyik terjaga dari tidur semalam .. Pas pujuk , tidur balik.. Hurmm .. Apakah kerana tengok binatang yang dia tak pernah tengok ? Kiranya lemah semangat la kot ? Atau sekadar mimpi ngeri bersama Neelofa ? Atau dia mimpi pakai tudung Pigidah kah ???

Photo

Hurmmm.. Nasib baik aku pun tak join sama meracau .. Heee .. Kalau tak ? Sapa nak pujuk aku ??? Hahaha .. Aku tidur luar sbb Qhaliff dah conquer tilam bersama mak dia ..

Lagi satu , risau je dia ngingau dan bagi flying kick kat aku atau sebaliknya ? Heee.. ada dah sejarah terukir mengenainya ..

You May Also Like

7 comments

  1. binatang apa yang dia tak pernah tengok sebelum ni??

    BalasPadam
  2. sekali sekala kena tidur kat luar, biasale tu....Qhaliff takut apa pulak tu?

    BalasPadam
  3. wah apakah haiwan itu dan apakah sejarah itu? he he he...

    BalasPadam
  4. sebab tengok kura2 tu ke abg ben

    BalasPadam
  5. Aiwahhhhhh.. Sopannya Qhaliff dok mencedok!

    BalasPadam
  6. Kesian Qhaliff yer, ada binatang yg menakutkan ke dia tengok tu...

    BalasPadam
  7. olo olo olo bambam nih,tangkap ikan ye, bak ikan utk aunty pija sekilo :p

    BalasPadam