Saja ajak daddy berlari !

by - April 08, 2014

 

Ke Alamanda lagi hari ni ..

Photo

Habis beli barang dapur , dalam perjalanan ke parking kereta , lalu depan kedai BATA .. Aku  ternampak sepasang kasut yang menarik perhatian aku.. Cun designnya ! Warnanya pon warna kegemaran aku .. hehe.. Oren ..

Bila aku masuk , pastinya ‘bayang-bayang’ aku megekor sama .. Mana bisa aku terlepas seorang diri .. hehehe … 

Dalam kedai BATA , aku pon dengan ‘bisnis’ aku dan Qhaliff pon dengan ‘urusannya’nya itu ! Huhuh.. Apakah urusannya itu ? Dia capai sepasang kasut .. Kemudian dia berlari keluar ! Aku tak tau la apa motif dia lari keluar tu !!! Tapi yang pasti dia ketawa riang bila melakukannya ..

Aku kejar dia hingga dapat.. Suka benar dia .. Orang dok tengok pelik je dia masa dia lari dengan kasut tuuu .. hahaha .. ADehh .. Nasib baik tak kena tangkap kerana mencuri ! Hahaha..

Pastu aku on kamera aku .. Bawak masuk ke dalam kedai sekali lagi sebab aku tak dapat kasut aku lagi.. Size takde .. huhuh ..

Dan dia lakukan sekali lagi !!

Photo

Dia lari sambil ketawa ! Huk alohhh .. Daddy kejar sambil ‘control hensem ! Huhuhuhh…

You May Also Like

6 comments

  1. Hahaha.. nakal Qhaliff ye.. saja lah tu nak ajak Daddy lari2 kat shopping complex eh.. :D

    BalasPadam
  2. haha. adoii.
    lain kali buat lagi ye qhaliff.

    BalasPadam
  3. hahaha...

    org sekeliling pon ketawakan qhaliff....

    Saje la tuu nak kasik daddy exercise.

    BalasPadam
  4. hahahaha.. comel kot Qhaliff.. dia tak kasi ayah dia shopping kasut baru ke? haha

    BalasPadam
  5. hahaha seronok sebab dapat buli daddy dia..

    BalasPadam
  6. Seronok tgk gelagat daddy dan anak

    BalasPadam