Mat ‘Fish’ tul !!!

by - April 09, 2014

 

Arghhhh .. Masuk je Aeon Alamanda , dia terus menuju tempat ni .. Kat tempat jual ikan tu haaa .. Tarik kerusi .. dan ..menikmati keindahan ikan ikan keli tu haa ..

Photo: Cuba teka , apa dia tgk tu ?

Photo

Perlu ke aku letak aquarium kat rumah aku ???? Hurm.. Risau ikan takde , dia lak yang dalam tu nanti .. huhu ..

You May Also Like

6 comments

  1. amboi... aman damai dia tgk ikan.... idea yg bernas... beli akurium kecik je. dia tak leh masuk.

    BalasPadam
  2. comey la qhaliff pakai topi camtu...

    BalasPadam
  3. Minat betul Qhaliff tengok ikan bro kena bela ikan la pasni...

    BalasPadam
  4. belikan la ikan laga, or ikan guppy or paling mudah ikan puyu...tue semua jenis ikan yg less maintenance.
    at least tiap hari boleh Qhalif ngadap ikan die kat rumah gak...

    BalasPadam
  5. Ala inche ben...brli hat kecik ja...buh ikan hiasan ja....pastu buh tmpt tinggi yg payah dia nk capai..bdk2 mmg suka...ank sedara sy dtg umah sy siap ternganga tgk aquarium besaq...tp yg syiok tgk time nk bg mkn...x cukup tgn ....tersua2 berebut 2 bradik nk bg mkn

    BalasPadam