Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 April 2014

Apabila aku tak sedar apa apa !

Semalam , seharian aku lari sana sini. Nasib baik tak gi gym. Kalau pergi , mungkin tidur aku jauh lebih lena akibat kepenatan.. 

Aku tidur terlalu awal dua tiga hari ni .. 


Tadi lepas solat subuh , wife bagitau aku Qhaliff menangis mengingau.. Aku pasti ni mesti dari tv punya cerita .. Pasni tak leh tengok dah tv citer citer ngarut.. hurmm..

Si Qhaliff bangun jam 1 pagi rasanya.. Mak dia pun bangun awal .. Kelaparan.. hurmm .. dikejutnya aku tapi aku tak sedar appa pun .. Aku tidur kat luar .. Kononnya jadi pengawal keselamatan laaa .. Jaga kononnn.. cehhh.. 

Hurmm.. sian dia.. Ni dah dekat pukul 8 pagi.. masih lena.. Nak gi antar mak dia gi keje.. Tak sampai hati nak kejut dia.. hurmm..

6 komen :

MissNadia berkata... [Reply to comment]

syoknya dia tidur

Eiqa Almond berkata... [Reply to comment]

kesian qhaliff..
bapak nya jadi jaga pun bolehhh..
haha

Nora Nasran berkata... [Reply to comment]

Alahaiii kesiannya sayang qhaliff...
Mesti mengantuk tu. Sweet je muka time dia tido..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Tengok citer antu yer :)

Khairul Bariah berkata... [Reply to comment]

salam jumaat.
singgah sini...
follower #27357 :)

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Lama tk jengah tgk qhaliff.. Dh besar dh dia..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI