Bersenam di rumah ..

Malas gi gym ? Segan ? Atau takde masa ? Gi cari gym ball ni dan lalukan senaman ringkas di rumah.. Sehari 30-45 minit dah la.. Lepas subuh tu buat la skit atau petang petang .. 




Haaaa.. aku siap bagi carta dah ni .. Jangan tunggu lemak berlipat lipat baru nak bersenam atau cari pil kurus .. Yang pentng , kesihatan perlu di jaga dari sekarang !

Macam macam penyakit ada sekaran ni dik oiiii..

6 ulasan:

  1. dekat mn nak cari ball tu..hehe

    BalasPadam
  2. dekat mn nak cari ball tu..hehe

    BalasPadam
  3. dekat mn nak cari ball tu..hehe

    BalasPadam
  4. kalau qhalif men bola tu kna jaga2 dia sikit takot tertomoih..

    BalasPadam
  5. Okey.. Terasa pedas! Jap
    Lg baru nk senam. Ehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.