Cerita dalam gym ..


Hurmmm .. Aku dah layan besi ni sejak usia 23 tahun lagi .. Sekarang dah 24 tahun.. eceh.. 38 tahun.. Haaa.. bukan semalam atau minggu lepas .. Bukanlah nak kata otai atau power mcm Sazali .. tapi bak kata org ada la skit skit skill tuu dan badan pon menjadi la gak kan ?

Sekarang ni aku gi gym yg agak baru buat aku.. Dalam tu , rama7 anak muda .. Wah , bagus laa.. Bersenam menyihatkan badan.. dari melepak jer ..

Cuma yg tak bestnya .. diorg ni lebih gemar bertepuk tampar sesama diorg je.. Kalau selisih dgn org lebih tua , wat dek jer .. Amboi , besar sangat ke badan tu ?? 

Pastu bila nak layan mesin , tak sabar sabar .. Terus je nak mencelah .. Alahai, bersepah lg ada mesin.. Yang kita guna gak laaa dia nak.. Kalau dia tgh bersedia utk pertandingan , ok la.. Sila guna.. Tapi kala badan besar sbb lemak bersepah , tak yah la over sangat .. Awak tu muda lagi.. Kasi can org tua guna.. Bukan sampai kiamat pon nak guna .. haih..

Kes kes gini , mmg potong angin betul.. Tapi aku , malas la nak layan.. Orang senyum aku senyum.. Dia wat dek , aku pon wat dek .. Kalau kita dah mula tapi respon cam hampeh .. hur,,.. Lantak laaa.

7 ulasan:

  1. betul tu.. lg2 yg jenis suka buat 'round set' habis semua mende dia guna dan main 'cop' acah2 sebab nk bg set, pe dia ingt tu gym dia. haha. kalau sy pun nmpk org tu pakai n stop rehat, kita kongsi2 lakan, saling tukar menukar.. tanya la jgak.. bang tk nk kongsi diet ke?.. wondering jgak.. :D

    BalasPadam
  2. banyak org gym ni agak sombong bila kita tegur maybe dh rasa dia indah kkot tp tak semua la

    BalasPadam
  3. aku juga baru nak pg gym...kekeke..

    BalasPadam
  4. macam tu ker?...sbb tak pernah pergi gym.

    BalasPadam
  5. kurang rasa hormat dan lebih pentingkan diri sendiri..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009