Cubaan menutup bukti sepantas kilat !

 
Makan yogurt ! Suka diaa makan menda menda gini haa ! Tapi bila dia makan yogurt ni , aku kena kerja keras skit laa .. Antaranya ?
Hurmm..


Hurmm.. dia tumpahkan yogurt , pantas amik tuala yang baru dan kibas abis yogurt tuuu .. Nak tutup bukti sebelum kena sergah dengan aku ! Huh … Dalam aku tak perasan tuuu .. Kalau tak terkena kat aku tadi tuala tuuuu , confirm aku tak sedar apa yang berlaku .. Huhhhhh…

6 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.