Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 April 2014

Dua tahun sudah berlalu ..

 

Photo: ~ happy bufday Qhaliff~

Potong sudah kek yang cantik itu oleh Qhaliff sendiri .. tanpa belas kasihan .. Hehehe .. Dan bagi pada anak anak jiran yang nampak aku bawak masuk kek ni .. Heeee ..

Baki , untuk sepupu sepupu dia nun di Sungai Buloh dan juga rakan yang dah antar mesej nak rasa kek tu ! Hahaha .. Adeh.. Yelah , nanti aku cuba bawakkan masa di futsal nanti.. InshaAllah yer.. Kalau ada baki .. Tak janji tauuu ..

Setelah menjengah 2 tahun , Qhaliff semakin boleh disuruh. Mintak amikkan itu ini , dia buat.. Suruh tutup peti ais , dia tutup.. Faham dia.. Cepat tangkap..

Dan dia cepat belajar perbuatan aku. Apa yang aku buat , dia akan buat pastu .. contoh bila minum air botol.. Dia pon nak buat gitu gakkk .. Haaaa .. Bahaya benar aih ..

Nasib baik aku tak merokok .. Hurmm..

14 komen :

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

tak dapat le abg Qayyum dan Sumaiyyah merasa.... siapa yang makan tang muncung dia tu

Jueliza Jamani berkata... [Reply to comment]

huwaa sayang nak potong.. apa2 pun Happy birthday Qhaliff...

Rosniena berkata... [Reply to comment]

samalaa cake dgn pic dia..muncung tu boleh gantung hanger baju tu..ehhehe

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

hehe.. comeyy qhaliff ;)

MissNadia berkata... [Reply to comment]

muncung tu mahal.. :D

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

muncung tuu..

N.A.T berkata... [Reply to comment]

giler co,mey

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

sila simpan untuk mak buyong hihiiii :P

Haslinda Ali berkata... [Reply to comment]

Mesti dh habis keknya kan...br nk mintak tk muncungnya tu...nk framekan....hahaha

Haslinda Ali berkata... [Reply to comment]

Mesti dh habiskan keknya...br nk mtk tang muncungnya tu....nk framekan...haha...blh tk Qhaliff????

husna yusof berkata... [Reply to comment]

hahaha comel kek qhaliff, selamat hari larih, semoga membesar dengan sihat dan kuat.. ehhh mcm milo plk.. ngehhh

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Cute sgt Qhaliff Iman... Hapylpy Birthday Qhaliff.. nnti jumpe aunty bg present k..

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

sangat comey kek ni ! suka2 !

Cahaya Kehalusan Kelembutan berkata... [Reply to comment]

happy belated besday qhaliff sayang.
lama dah tak bca update blog abg ben.
busy.
jadi anak soleh sayang.\muncung tu comel ngat!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI