Dua tahun sudah berlalu ..

 

Photo: ~ happy bufday Qhaliff~

Potong sudah kek yang cantik itu oleh Qhaliff sendiri .. tanpa belas kasihan .. Hehehe .. Dan bagi pada anak anak jiran yang nampak aku bawak masuk kek ni .. Heeee ..

Baki , untuk sepupu sepupu dia nun di Sungai Buloh dan juga rakan yang dah antar mesej nak rasa kek tu ! Hahaha .. Adeh.. Yelah , nanti aku cuba bawakkan masa di futsal nanti.. InshaAllah yer.. Kalau ada baki .. Tak janji tauuu ..

Setelah menjengah 2 tahun , Qhaliff semakin boleh disuruh. Mintak amikkan itu ini , dia buat.. Suruh tutup peti ais , dia tutup.. Faham dia.. Cepat tangkap..

Dan dia cepat belajar perbuatan aku. Apa yang aku buat , dia akan buat pastu .. contoh bila minum air botol.. Dia pon nak buat gitu gakkk .. Haaaa .. Bahaya benar aih ..

Nasib baik aku tak merokok .. Hurmm..

14 ulasan:

  1. tak dapat le abg Qayyum dan Sumaiyyah merasa.... siapa yang makan tang muncung dia tu

    BalasPadam
  2. huwaa sayang nak potong.. apa2 pun Happy birthday Qhaliff...

    BalasPadam
  3. samalaa cake dgn pic dia..muncung tu boleh gantung hanger baju tu..ehhehe

    BalasPadam
  4. sila simpan untuk mak buyong hihiiii :P

    BalasPadam
  5. Mesti dh habis keknya kan...br nk mintak tk muncungnya tu...nk framekan....hahaha

    BalasPadam
  6. Mesti dh habiskan keknya...br nk mtk tang muncungnya tu....nk framekan...haha...blh tk Qhaliff????

    BalasPadam
  7. hahaha comel kek qhaliff, selamat hari larih, semoga membesar dengan sihat dan kuat.. ehhh mcm milo plk.. ngehhh

    BalasPadam
  8. Cute sgt Qhaliff Iman... Hapylpy Birthday Qhaliff.. nnti jumpe aunty bg present k..

    BalasPadam
  9. happy belated besday qhaliff sayang.
    lama dah tak bca update blog abg ben.
    busy.
    jadi anak soleh sayang.\muncung tu comel ngat!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009