Hadiah harijadi dia ..


Hurmm .. Cari dan beli .. Main 5 minit jer !! Dan kembali mintak tab daddy dan laptop daddy haaa.. huhu..

Sebenarnya , apa pon dia tamo.. Dia nak main ngan daddy dia jer .. hurmm .. Tak pe laa.. besday boy esok ..

Gi Taman Burung atau Sunway Lagoon ?

4 ulasan:

  1. hehe..anak CN pun sama, bagilah kereta mainan ke apa, hp mamanya gak yang dia nak, siap main game racing kereta lagi tu !hehe

    BalasPadam
  2. Happy birthday lil boy. May God bless you always!

    BalasPadam
  3. alahai... comelnya budak bambam ni.. happy birthday sayang qhaliff. :)

    BalasPadam
  4. qhaliff lagi syok main pedang tu je daddy hehe. Sanah helwah Qhaliff, semoga umurmu diberkati dan hidupmu dirahmati Allah selalu :).

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009