Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 April 2014

Hadiah harijadi dia ..


Hurmm .. Cari dan beli .. Main 5 minit jer !! Dan kembali mintak tab daddy dan laptop daddy haaa.. huhu..

Sebenarnya , apa pon dia tamo.. Dia nak main ngan daddy dia jer .. hurmm .. Tak pe laa.. besday boy esok ..

Gi Taman Burung atau Sunway Lagoon ?

4 komen :

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

hehe..anak CN pun sama, bagilah kereta mainan ke apa, hp mamanya gak yang dia nak, siap main game racing kereta lagi tu !hehe

ADEEYA berkata... [Reply to comment]

Happy birthday lil boy. May God bless you always!

Siti Anirah Azuri berkata... [Reply to comment]

alahai... comelnya budak bambam ni.. happy birthday sayang qhaliff. :)

Kenit Cinonet berkata... [Reply to comment]

qhaliff lagi syok main pedang tu je daddy hehe. Sanah helwah Qhaliff, semoga umurmu diberkati dan hidupmu dirahmati Allah selalu :).

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI