Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 24 April 2014

Kenapa aku masih gemuk !

 

Berlemak , berlemak dan berlemak ! Kenapa ? Hurmm .. Dua sebab jer !

 

Hurmmmmmmmmmmmm … Asal aku nak workout kat rumah , dia nak join sama !

 

Ni satu alasan .. Alasan lagi , bila makan tak abis ? Sapa nak makan ? Atau bila dah buat makanan utk dia , dia tamo ! Sapa nak makan ?

Aku jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!  Adeh…

3 komen :

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

nak buang lemak tu mudah je abg ben.. makan la enzyline catalyst..tambah dgn senaman ringan, insya Allah cepat aje hilang lemak2 degil..hehe..kita bukan nak sj buat iklan kat sini, kita suggest aje..jangan mara nooo.. kita nak sponsor,belum mampu.. :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

patutlah...rupa-rupanya Qhaliff dah ambil alih peralatan daddynya.

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

nak tinggalkan kat luar bilik tak sampai hati.. time dia tidur, nak buat kerja lain.. abih camno..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI