Kenyang kerana ‘dia’ !

 

Makan malam di TGIF , Alamanda tadi ..

Photo: Dinner di #tgif #SomesThingsNeverChanged

Ada contest 7hb nanti !!

Kali pertama bawak wife dan Qhaliff makan di sini. Yelah , pasni semua kena pantang 100 hari dah ! Hahahahah .. 100 hari ??? Wowww … 

Dah cari port baik punya .. Terserempak blogger Shakiddo lak .. Dia ngan wife dia .. Nak makan gak.. Amboi , hari blogger sedunia banyak duit nampak .. hahahah ..

Ok.. Duduk.. Dan order .. Masa ni , Qhaliff dah tunjuk hero dia .. Haih , berpeluh ketiak aku dok tahan dia .. Ke sana sini .. Panjat atas meja.. Pergh.. Terserlah usia 2 tahun dia ..

Arghhhh .. Sekeping gambar pon tak jadi ! Tak sempat nak setting .. Dia dah terkam nak amik kamera .. Haihhhhh ..

Bila makanan sampai .. korang pasti tau apa jadi punya ! Kenyang tengok dia manjat sana sini ! Huh …

5 ulasan:

  1. Tengah usia mcm tu, aksi Qhaliff mmg tidak menghairankan bagi seorang kanak-kanak yang aktif dan sihat...aspek pengawasan yg penting

    BalasPadam
  2. hahaha..macam-macam ragam dah..teringat masa dua kali kepala erhnuk meja dan jatuh katil..hehe

    BalasPadam
  3. Eh2 muka Abg Ben bertuka jd muka Qhaliff la..hikhik.. Hyper btol dak bambam nie..

    BalasPadam
  4. aktifnye dia....memang penat melayan bdk hyperactive nii...

    BalasPadam
  5. aktifnye dia....memang penat melayan bdk hyperactive nii...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009