Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 April 2014

Kenyang kerana ‘dia’ !

 

Makan malam di TGIF , Alamanda tadi ..

Photo: Dinner di #tgif #SomesThingsNeverChanged

Ada contest 7hb nanti !!

Kali pertama bawak wife dan Qhaliff makan di sini. Yelah , pasni semua kena pantang 100 hari dah ! Hahahahah .. 100 hari ??? Wowww … 

Dah cari port baik punya .. Terserempak blogger Shakiddo lak .. Dia ngan wife dia .. Nak makan gak.. Amboi , hari blogger sedunia banyak duit nampak .. hahahah ..

Ok.. Duduk.. Dan order .. Masa ni , Qhaliff dah tunjuk hero dia .. Haih , berpeluh ketiak aku dok tahan dia .. Ke sana sini .. Panjat atas meja.. Pergh.. Terserlah usia 2 tahun dia ..

Arghhhh .. Sekeping gambar pon tak jadi ! Tak sempat nak setting .. Dia dah terkam nak amik kamera .. Haihhhhh ..

Bila makanan sampai .. korang pasti tau apa jadi punya ! Kenyang tengok dia manjat sana sini ! Huh …

5 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

Tengah usia mcm tu, aksi Qhaliff mmg tidak menghairankan bagi seorang kanak-kanak yang aktif dan sihat...aspek pengawasan yg penting

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahaha..macam-macam ragam dah..teringat masa dua kali kepala erhnuk meja dan jatuh katil..hehe

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Eh2 muka Abg Ben bertuka jd muka Qhaliff la..hikhik.. Hyper btol dak bambam nie..

Norehan Saad berkata... [Reply to comment]

aktifnye dia....memang penat melayan bdk hyperactive nii...

Norehan Saad berkata... [Reply to comment]

aktifnye dia....memang penat melayan bdk hyperactive nii...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI