Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 April 2014

Set bersalin Nawal Herbal Beauty

 

-iklan-

 

"Slm..akakkk..Perut ku suda mengecik lagi..kalo kuar tak pakai girdle pun ok..mmg tk nampak buncit pun. dh nk abis botol ke-3.. Nnt mau restock lagi.hihi syiok..suami pun senyum je tgk perubahan ni..Thanks akak.

Brg nawal mmg membantu proses kecikkan bdn. hihi suke3. Dlm proses nk kecikkan lengan pulak niLain dah ok dh. Tggl lengan je..hihi..pipi tu mmg tak kecik dh kot.

Pic kiri..ms tu umur ank sulung sama dgn ank no. 2 ni pic kanan. dulu pantang guna set bsalin xx. Beza dgn guna set bersalin nawal yg lepas pntg pn boleh pakai lg..bnyk beza dr dulu kn kak :) "

Aiza, agen kuantan 0199848254

IMG-20140401-WA0039_thumb[5]

 

Muhammad Anas, mamanya Pn Noraini stokis Kota Bharu, Kelantan. baby comel ni baru je lahir lbh kurang 2 minggu lepas..ni saja je kami nak share berita gembira ni dgn semua org diluar sana...:)

Pn Noraini , 0133932004

IMG-20140401-WA0040

Pn Noraini nampaknya seronok sgt dpt berpantang dgn set bersalin #nawalherbalbeauty. utk sihat, cantik dan slim dalam masa singkat, anda mesti mencuba #setbersalin kami!

 

Susahnya skrg kan...ibu2 hamil mempunyai terlalu banyak pilihan set bersalin yg wujud di pasaran. Sampaikan ibu2 hamil menjadi keliru tak tau mana yg paling berkesan, berkualiti dan berfungsi sepenuhnya utk pemulihan kesihatan, mengembalikan kecantikan dan menguruskan badan seperti sediakala...

Takpe, kami di Nawal Herbal Beauty membantu anda....
Nak tak kami bantu ibu2 hamil sediakan kelengkapan berpantang yg sgt bermutu tinggi dan bgt berkesan?

Nak tak ibu2 bersalin berpantang dlm suasana moden, tp mengikut kaedah tradisional yg terbukti amat berkesan utk kesihatan dalaman dan luaran?


Set bersalin Nawal pakej A KINI MENDAPAT PERHATIAN RAMAI!
Item2 dlm set bersalin pakej A:

1. Tungku besi
2. Sarung tungku herba
3. Herba mandian azzahra
4. Bengkung ibu
5. Bedak panas syifa
6. Pati minyak serai wangi
7. Feminine wash manjakani
8. Intensive toning lotion


Ciri-Ciri :

  • Utk kecutkan rahim dgn amalan berbengkung dan bertungku
  • Utk kempiskan perut dgn amalan berbengkung
  • Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn amalan berbengkung. Berbemgkung setiap hari selama 40 hari berurut-turut berkesan mengembalikan bentuk badan asal kepada ibu dengan lebih cepat.
  • Utk tuam badan dgn bertungku
  • Utk buang angin dgn mandi herba
  • Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku
  • Utk naikkan seri wajah dgn mandian herba dgn aromaterapi serai wangi
  • Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba
  • Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn pati minyak serai wangi
  • Utk berlulur kulit khas bagi mengelakkan rongga dimasuki angin dgn bedak panas syifa
  • Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku
  • Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku secara lembut dan perlahan-lahan
  • Utk berparam dan berpilis dgn bedak panas syifa dan pati minyak serai wangi
  • Utk mengelakkan masalah sakit kepala dan pening dan mencerahkan pandangan dgn amalan berpilis dgn bedak panas syifa
  • Utk mencuci faraj dari masalah gatal, keputihan dan bau dgn feminine wash manjakani. Selamat digunakan semasa hamil dan dalam pantang (selepas darah nifas kering).
  • Utk mempercepatkan pengeringan kesan jahitan episiotomi dengan feminine wash manjakani
  • Utk bakar lemak secara lebih intensif dgn intensive toning lotion. Sesuai dipakai bersama brngkung ibu, atau pada waktu malam. Sapu di perut, pinggul dan peha. Aroma lemon citrus sangat wangi dan menaikkan aura positif.

Apa lagi yg ibu2 akan dapat ??? Beg set bersalin, percuma !!!


Testimoni:

Tiana dr kl tak sangka produk nawal sangat berkesan. Walaupun masih baru, tp beliau berani mencuba. Harga pun murah je..mmg puas hati. Rahim sekejap je dah kecut, mak pun terkejut sgt, habis hilang sakit2 badan :)


Nak lihat testimoni banyak lagi? Jom lihat album testimoni ♥♥♥

APA TUNGGU LAGI IBU? DAPATKAN YG TERBAIK UTK PENJAGAAN KESIHATAN DAN KECANTIKAN ANDA..SEMASA DALAM TEMPOH BERPANTANG....♡♡♡

Terdapat 3 pakej set bersalin yang kami tawarkan untuk anda. Harga setiap pakej adalah selepas diskaun ya. Harga asal adalah lebih tinggi. Kalau mama2 conel diluar sana tak mahu beli set, boleh juga beli loose...haaa baguskan?

Harga semua berpatutan. Pakej B dan C juga bagus. Lebih lengkap lagi berbanding Pakej A. Kalau mahu info lanjut, layarilah facebook Nawal Herbal Beauty official ya. Nak beli secara pos atau cod? Boleh saja...hubungi kami segera tau di SINI !

2 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

boleh rekemen kat kawan2 ni

Farha IbuCergas berkata... [Reply to comment]

Salam,
alhamdulillah saya berpantang dengan set basic shaklee sahaja. Memang ligat cergas. cume pantang tetap pantang. bertungku tu wajib, berbekung juga wajib. memang saya rasakan shaklee adalahset berpantang terbaik.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI