Tak nak kat daddy dah !

 

Hurm..

Tiba tiba dengar dia menangis. Wife pon pelik naper .. Dia pegang kaki dia kiri dia … Aku pelik gak.. Takde angin takde ribut tetiba menangis .. Dia dok main ngan wife tu tadi..

Periksa kaki dia .. Dia tak kasi pegang ! Haih.. Menangis meraung.. Nak tak nak , aku kena paksa check gak .. Ternampak menda halus hitam kat tapak kaki kiri dia .. Selumbar !

Operasi mengeluarkan selumbar secara paksa  ! Tak kira ! Kang bengkak menanah , satu hal lagi.. Aku guna ketip kuku.. Menangis abis abisan dia .. Huhuh..

Tak pasti dapat keluarkan ke tak sebab abis semua barang dia campak kat aku ketika aku buat ‘pembedahan ‘ tu .. Sian dia ..

Aku lepaskan dia .. Gi kat mak dia . Tolak aku bila aku datang nak peluk dia.. Terus lena tidur.. Sesekali terjaga menangis pegang kaki dia ..

Tak elok gak , esok gi klinik ..

6 ulasan:

  1. Alahai, cmne boleh msuk selumbar tu. Xpsl2 je xnk kwn dgn daddy ye Qhaliff...hehe

    BalasPadam
  2. Alooo..sian Qhaliff.. Hope dpt kuarkan semua selumbar tu..

    BalasPadam
  3. Alahai.... anak daddy merajuk... get well soon qhaliff

    BalasPadam
  4. cobaan & dugaan buat daddy.. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.