Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 21 April 2014

Tak nak kat daddy dah !

 

Hurm..

Tiba tiba dengar dia menangis. Wife pon pelik naper .. Dia pegang kaki dia kiri dia … Aku pelik gak.. Takde angin takde ribut tetiba menangis .. Dia dok main ngan wife tu tadi..

Periksa kaki dia .. Dia tak kasi pegang ! Haih.. Menangis meraung.. Nak tak nak , aku kena paksa check gak .. Ternampak menda halus hitam kat tapak kaki kiri dia .. Selumbar !

Operasi mengeluarkan selumbar secara paksa  ! Tak kira ! Kang bengkak menanah , satu hal lagi.. Aku guna ketip kuku.. Menangis abis abisan dia .. Huhuh..

Tak pasti dapat keluarkan ke tak sebab abis semua barang dia campak kat aku ketika aku buat ‘pembedahan ‘ tu .. Sian dia ..

Aku lepaskan dia .. Gi kat mak dia . Tolak aku bila aku datang nak peluk dia.. Terus lena tidur.. Sesekali terjaga menangis pegang kaki dia ..

Tak elok gak , esok gi klinik ..

6 komen :

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

Alahai, cmne boleh msuk selumbar tu. Xpsl2 je xnk kwn dgn daddy ye Qhaliff...hehe

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Alooo..sian Qhaliff.. Hope dpt kuarkan semua selumbar tu..

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Alahai.... anak daddy merajuk... get well soon qhaliff

ZazaMyMoon berkata... [Reply to comment]

cobaan & dugaan buat daddy.. hehe

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

comeynya qhaliff camtu..

Ayu Firzara berkata... [Reply to comment]

Cantiknye sofa warna purple!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI