Tips menyorok duit dalam kereta..



Sekiannn ...

8 ulasan:

  1. Radio kereta saya rosak sebabnya anak-anak suka menabung kat situ juga...
    Sob.. sob..

    BalasPadam
  2. Sorok kat situ tak pe.Jangan sorok dalam mulut sudah.

    BalasPadam
  3. Pandai-pandai!
    Nati dah penuh daddy hantar kedai baiki gune duit tu ye. haha

    BalasPadam
  4. apa nak dikata....nak marah....Qhaliff dah tunjukkan cara menabung pada daddynya...kena belikan tabung untuknya

    BalasPadam
  5. Jauhkan duit tu dari Qhaliff, bahaya bro...

    BalasPadam
  6. itu normal abg Ben..
    kalau dalam lubang aircond lagi best.. lagi banyak boleh simpan.. hehehe..

    BalasPadam
  7. btl3.ank saya suka menabung kt lubang aircon.haha

    BalasPadam
  8. boleh beli 1 tabung kat qhaliff ni ajar dia menabung...supaya qhaliff tak menabung dekat aircond tuhhhhh...

    huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.