Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 April 2014

Tips menyorok duit dalam kereta..



Sekiannn ...

8 komen :

Zuraida Rahim berkata... [Reply to comment]

Radio kereta saya rosak sebabnya anak-anak suka menabung kat situ juga...
Sob.. sob..

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Sorok kat situ tak pe.Jangan sorok dalam mulut sudah.

piqa da bajitos berkata... [Reply to comment]

Pandai-pandai!
Nati dah penuh daddy hantar kedai baiki gune duit tu ye. haha

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

apa nak dikata....nak marah....Qhaliff dah tunjukkan cara menabung pada daddynya...kena belikan tabung untuknya

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Jauhkan duit tu dari Qhaliff, bahaya bro...

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

itu normal abg Ben..
kalau dalam lubang aircond lagi best.. lagi banyak boleh simpan.. hehehe..

Safiyah berkata... [Reply to comment]

btl3.ank saya suka menabung kt lubang aircon.haha

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

boleh beli 1 tabung kat qhaliff ni ajar dia menabung...supaya qhaliff tak menabung dekat aircond tuhhhhh...

huhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI