Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 1 Ogos 2014

Masa untuk pulang ke kotaraya ..

 

Selamat sudah berhari raya di kampung halaman.. Tiba masa untuk kembali ke ‘markas’ masing masing .. Ada yang dah kembali ke pejabat . Ada yang masih mencari feel nak kerja .. Dan ada yang dah berenti terus ! Malas nak kerja ngan orang katanya !! Haaa..

InshaAllah , aku sekeluarga akan pulang ke kotaraya awal pagi ni .. Dan rasanya , aku akan pasang kamera GoPro di depan kereta aku memandangkan banyak kenderaan akan turun berada di jalan raya nanti..

Berdasarkan pengalaman lepas , banyak kereta tak sabar nak sampai ke kampung halaman dan pastinya akan begitu juga nanti , untuk sampai ke rumah masing masing ..

Gunanya kamera depan kereta ni penting wooo ! Kalau berlaku apa apa , bukti ada dah ! Cerita banyak tak payah dah wo !! Haaaa ..

Photo: Nak pasang GoPro sepanjang perjalanan pulang nanti..

Kualiti gambar pun , mmg puashati laaa !! Haaa.. Nanti kalau ada rezeki lebih , aku nak tambah aksesori.. Boleh jugak guna bila aku di Phehrisss nanti ! Hahahaha .. Belum gi lagi dah pasang angan angan !

image

Cool kan ? Hehehe .. Aku gile jap bila masuk ke web cameralah.com tu .. huhu ..

Ok ok .. Doakan agar kami sekeluarga selamat tiba .. Terima kasih atas doa kalian .. Semoga Allah berkati anda sekeluarga ..

5 komen :

Nurizan Ahmad berkata... [Reply to comment]

Selamat pulang ke markas & selamat bertugas..hikhik

Nurizan Ahmad berkata... [Reply to comment]

Selamat pulang ke markas & selamat bertugas..hikhik

Lea IsNawi berkata... [Reply to comment]

kamera depan kereta? cmne tu

ZaujahNaza berkata... [Reply to comment]

Berapa kos camera tu?

ZaujahNaza berkata... [Reply to comment]

slmt memandu yer..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI