Review Wayang : AVENGERS–Age of Ultron gagal !

 

image

Peminat peminat Marvel pasti akan kecewa bila menonton movie ni ! Aku yang bersungguh sungguh redah hujan dan panas semata mata nak tonton movie ni , rasa kecewa sungguh dengan jalan ceritanya yang .. hurm.. jauh dari apa yang aku harapkan !

Menguap nguap aku dalam panggung ! Berdebar menantikan bilakah mereka akan berlawan. Dalam trailer nampak gempakkk tapi hakikatnya ? Mengecewakan sama sekali! sangat mengecewakannn ! Aku kecewaaaa ! Aku berikrar takkan tonton dah AVENGERS !

Akuu tahuuuu .. korang mesti pelik dengan aku punya review ni kan ? Ramai kata best tapi aku je kata tak best ! Kan kan ? Hurm… Apa nak buat , citrasa lain lain !

Berapa bintang aku nak kasi ? Aku kasi 1 bintang saja ! Ikutkan aku nak kasi 0.5 jer tapi nampak sangat aku kejam. Maka aku bagi je la 1 sebab kesian kat Thor. Aku dah la suka watak dia.. Boleh pulak dia mati lemas dalam laut.. Macam tak masuk akal lak .. Rugi duit aku tengok 3D !! Kalau tauuu..baik download cinema copy ! Puashati gueee !

Amacam ? Mesti sentap punya kan ? Hahahaha.. rileks rileks.. Aku bergurau jer.. AVENGERS : Age Of Ultron ni antara yang terbest yang pernah diterbitkan , bagi aku .. ditambah lagi dengan watak watak superhero baru.. dan jugak Iron Man dah jadi jahat ! Ahaaa.. tipu jer.. sentap eh ? Hahahaha..

Gi la tonton .. aku tau korang banyak duit.. bila lagi nak membazir kan ? Ni la masanya.. Kann kan ? Hehehehe.. Membazir eh ? Tak pe.. cerita best .. hahaaha ..

9 ulasan:

  1. terkejut jugak bila baca tajuknya...tapi rupanya gempak sahaja...tak sabar nak tengok pulak

    BalasPadam
  2. haha.. ingt nk ckp xbest td..

    BalasPadam
  3. Pelik juga bila baca tajuk entri kata Avengers :Age Of Ultron tak best...da tengok kot...cuma awal2 je la macam slow sikit...banyak cakap...bila bab lawan tu memang style habis...hehe

    BalasPadam
  4. nasib baik bc smpi habis..
    nak bawa anak yang suka sgt tgk avengers..
    tp apa dia tau ngan jalan cerita kan..
    janji ada ironman..ada thor..ada captain america..dah!

    BalasPadam
  5. fuh.. nasib baik dah tau rentak BA macam mana.. hehehe..

    BalasPadam
  6. fuhh..berdebar baca tajuk entri..
    perenggan ke 3 dah rasa nak copy link blog nie share ngan en suami..sbb plan nak deting tgk muvi nie..tapi nasib baik baca sampai habis..
    lemah semangat awal2 tadi..hahha

    BalasPadam
  7. saya ingat saya gila ckp citer nie best kt kwn2....rupanya mmg best.....terbaik la abg ben wat suspen jer......

    BalasPadam
  8. cehh... wat gempak je..
    dah lah baru tengok jugak jumaat lepas. tetibe ada part ckp "Thor mati lemas?"
    duk imbas balik..part mana Thor lemas sampai mati... =.='''

    pepun... bebst awesome cite ni..huahaha

    BalasPadam
  9. Hampir-hampir aku kanselkan booking tiket. Mujur aku baca entri sampai habis. Cis!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI