Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 24 Februari 2017

Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh…

 

image

Mudah sangat.. Join contest ni jer ! Ikut je arahan seperti yang aku suruh. InshaAllah , hadiah boleh jadi milik korang atau milik aku ! Aku join , aci tak ???? Hee.. gurau jer..

Ok… Caranya , mudah jer. Syarat Penyertaan:

  1. Tajuk artikel  : Kenapa aku pilih TYZARA  ?
  2. Sila letak banner / poster ke dalam entri anda. Wajib ada yer ! dan tajuk Kenapa aku pilih TYZARA  dibawahnya.
    • image
  3. Utk blogger yg nak join sila type "Tyzara Contest" dan hantar whatsapp ke 019-2944799
  4. Kemudian sila buat karangan ringkas dan wajib ada point berikut:-
    • Kenapa aku pilih Tyzara..
    • Apa itu Tyzara? 
    • Tyzara adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yg lebih dikenali sebagai shampoo soya.
    • Info penting yg lain boleh di dapati di sini:-
    • Gunakan keyword di bawah. Wajib ada ! :
      • i. Shampoo soya.
      • ii.Cara rawat rambut gugur
      • iii. Rambut gugur lepas bersalin
      • iv. Rambut rosak/Bercabang
      • v. Gatal kulit kepala dan kelemumur
  5. Share entry di Facebook dengan menggunakan hastag: #ShampooTyzara , #ShampooSoya, #RawatRambutGugur
  6. Dapatkan SHARE sebanyak yang mungkin.
  7. Kemudian , sila tinggalkan link entri anda di ruangan komen ini ! Pastikan tinggal yer ! Tak tinggal.. hurmmm.. payah laaa nak curik trafik ! Heehehehe..
  8. Tarikh tutup ialah 23hb Mac 2017. Pemenang dijangka akan diumumkan awal April 2017.
  9. Pada hari terakhir peraduan iaitu pada 23th Mac 2017 Screenshot SHARE  dan link FB anda tersebut ke 019-5767697. Mereka yang cuba menipu, automatik terbatal.

  10. Keputusan hakim adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

Hadiah-hadiah yg menanti korang ialah :-

Kategori Artikel Terbaik

Tempat Pertama : Iphone + Produk Tyzara

Tempat Kedua : RM500 + Tyzara

Tempat Ketiga : RM300 + Tyzara

Kategori SHARE Terbanyak:

Wang tunai RM500 + Tyzara

 

Tunggu apa lagi ???? Cepat la buat ! Jangan buang masa lagi.. Iphone 7 tuuuu !

29 komen :

mas saari berkata... [Reply to comment]

Wahhh menarik ni! Kena beli syampu Tyzara sekarang jugak, hehehee!

Emarieys berkata... [Reply to comment]

Menarik tertarik dah ni.

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Best ni, I mmg guna Tyzara pun

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Noted!!!

Noor Maizan berkata... [Reply to comment]

Bestnyaaa abang ben! InsyaAllah nanti nak try nasib la.

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. Sahut cabaran... Jemput baca : http://www.erazfadli.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Calrase Patrick berkata... [Reply to comment]

Peluang keemasan nak dapat iPhone tu

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

salam boss ..ini link saya

http://saidila.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html/

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Yeah.. dah join.. http://shehanzstudio.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara-shampoo-rawat-rambut-gugur.html/

Noor Akma berkata... [Reply to comment]

Nak mencuba nasib, sesaje suka2.. :)

http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

efa berkata... [Reply to comment]

wow menarik contestnya

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

ooo ingtkan dapat 2 iphone. hihi kena wat rebiew terbaik ni baru dapat iphne.

uMair berkata... [Reply to comment]

Assalam,

hai abang ben, kita cuba aktif kembali dalam dunia blog! lama dah tinggal sejak zaman belajar. tapi kali kita cuba. :)

http://nurmaira95.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Anum Abdullah berkata... [Reply to comment]

saya pon join jugak..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

lokman amirul berkata... [Reply to comment]

cam menarik ja

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

morning.... dah join! ni link

http://www.mommylin.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Rozita Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

dah join jugak.. harap ada rezeki http://www.ceritaita.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html?m=1

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

lisa joinnnn !

http://www.ciksepet.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara_8.html

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

moga2 ada rezeki menang iphone..aamiin

http://norminieza.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Shesyira As berkata... [Reply to comment]

harap ada rezeki airah amin :) http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

http://shiqeensattar.com/kenapa-aku-pilih-tyzara/

Done submitted!!!

Umminani berkata... [Reply to comment]

bismillahhirahmanirahim


http://umminani.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara-shampoo-soya-untuk-rambut-gugur/

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

join tgk http://www.akupenghibur.com/2017/03/Kenapa-aku-pilih-TYZARA.html?m=1

Mohaz Sue berkata... [Reply to comment]

Saya dah join juga...moga2 menang...aamiin..

https://mohazsue.blogspot.my/2017/03/rambut-gugur-lagi.html?m=1

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Rimas Bila Alami Gatal kulit kepala dan kelemumur? Yanie dah try sendiri Tyzara shampoo memang TERBAIK dan BERKESAN dalam menyelesaikan masalah rambut:

http://yanieyusuf.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara/

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Dah siap karangan, moga ada rezeki nak menang :-)

http://mamakembartiga.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara-untuk-rawat-rambut-gugur-rosak-kelemumur.html/

Ibu Dilah berkata... [Reply to comment]

saya join jugak

http://www.ceriteraibu.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Nur afiqah berkata... [Reply to comment]

fiqa join juga..lupa nak tinggal link entry kat sini..
http://www.mommyfiqa.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

yosh!!!! mujur sempat!!!!

http://www.razzwey.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI