Jumaat, 24 Februari 2017

Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh…

 

image

Mudah sangat.. Join contest ni jer ! Ikut je arahan seperti yang aku suruh. InshaAllah , hadiah boleh jadi milik korang atau milik aku ! Aku join , aci tak ???? Hee.. gurau jer..

Ok… Caranya , mudah jer. Syarat Penyertaan:

  1. Tajuk artikel  : Kenapa aku pilih TYZARA  ?
  2. Sila letak banner / poster ke dalam entri anda. Wajib ada yer ! dan tajuk Kenapa aku pilih TYZARA  dibawahnya.
    • image
  3. Utk blogger yg nak join sila type "Tyzara Contest" dan hantar whatsapp ke 019-2944799
  4. Kemudian sila buat karangan ringkas dan wajib ada point berikut:-
    • Kenapa aku pilih Tyzara..
    • Apa itu Tyzara? 
    • Tyzara adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yg lebih dikenali sebagai shampoo soya.
    • Info penting yg lain boleh di dapati di sini:-
    • Gunakan keyword di bawah. Wajib ada ! :
      • i. Shampoo soya.
      • ii.Cara rawat rambut gugur
      • iii. Rambut gugur lepas bersalin
      • iv. Rambut rosak/Bercabang
      • v. Gatal kulit kepala dan kelemumur
  5. Share entry di Facebook dengan menggunakan hastag: #ShampooTyzara , #ShampooSoya, #RawatRambutGugur
  6. Dapatkan SHARE sebanyak yang mungkin.
  7. Kemudian , sila tinggalkan link entri anda di ruangan komen ini ! Pastikan tinggal yer ! Tak tinggal.. hurmmm.. payah laaa nak curik trafik ! Heehehehe..
  8. Tarikh tutup ialah 23hb Mac 2017. Pemenang dijangka akan diumumkan awal April 2017.
  9. Pada hari terakhir peraduan iaitu pada 23th Mac 2017 Screenshot SHARE  dan link FB anda tersebut ke 019-5767697. Mereka yang cuba menipu, automatik terbatal.

  10. Keputusan hakim adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

Hadiah-hadiah yg menanti korang ialah :-

Kategori Artikel Terbaik

Tempat Pertama : Iphone + Produk Tyzara

Tempat Kedua : RM500 + Tyzara

Tempat Ketiga : RM300 + Tyzara

Kategori SHARE Terbanyak:

Wang tunai RM500 + Tyzara

 

Tunggu apa lagi ???? Cepat la buat ! Jangan buang masa lagi.. Iphone 7 tuuuu !

29 ulasan:

  1. Wahhh menarik ni! Kena beli syampu Tyzara sekarang jugak, hehehee!

    BalasPadam
  2. Bestnyaaa abang ben! InsyaAllah nanti nak try nasib la.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Sahut cabaran... Jemput baca : http://www.erazfadli.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  4. Peluang keemasan nak dapat iPhone tu

    BalasPadam
  5. salam boss ..ini link saya

    http://saidila.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html/

    BalasPadam
  6. Yeah.. dah join.. http://shehanzstudio.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara-shampoo-rawat-rambut-gugur.html/

    BalasPadam
  7. Nak mencuba nasib, sesaje suka2.. :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  8. wow menarik contestnya

    BalasPadam
  9. ooo ingtkan dapat 2 iphone. hihi kena wat rebiew terbaik ni baru dapat iphne.

    BalasPadam
  10. Assalam,

    hai abang ben, kita cuba aktif kembali dalam dunia blog! lama dah tinggal sejak zaman belajar. tapi kali kita cuba. :)

    http://nurmaira95.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  11. saya pon join jugak..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  12. morning.... dah join! ni link

    http://www.mommylin.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  13. dah join jugak.. harap ada rezeki http://www.ceritaita.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html?m=1

    BalasPadam
  14. lisa joinnnn !

    http://www.ciksepet.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara_8.html

    BalasPadam
  15. moga2 ada rezeki menang iphone..aamiin

    http://norminieza.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  16. harap ada rezeki airah amin :) http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  17. http://shiqeensattar.com/kenapa-aku-pilih-tyzara/

    Done submitted!!!

    BalasPadam
  18. bismillahhirahmanirahim


    http://umminani.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara-shampoo-soya-untuk-rambut-gugur/

    BalasPadam
  19. join tgk http://www.akupenghibur.com/2017/03/Kenapa-aku-pilih-TYZARA.html?m=1

    BalasPadam
  20. Saya dah join juga...moga2 menang...aamiin..

    https://mohazsue.blogspot.my/2017/03/rambut-gugur-lagi.html?m=1

    BalasPadam
  21. Rimas Bila Alami Gatal kulit kepala dan kelemumur? Yanie dah try sendiri Tyzara shampoo memang TERBAIK dan BERKESAN dalam menyelesaikan masalah rambut:

    http://yanieyusuf.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara/

    BalasPadam
  22. Dah siap karangan, moga ada rezeki nak menang :-)

    http://mamakembartiga.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara-untuk-rawat-rambut-gugur-rosak-kelemumur.html/

    BalasPadam
  23. saya join jugak

    http://www.ceriteraibu.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  24. fiqa join juga..lupa nak tinggal link entry kat sini..
    http://www.mommyfiqa.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  25. yosh!!!! mujur sempat!!!!

    http://www.razzwey.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.