SENYAP oh SENYAP.. Apakah itu ??

by - September 19, 2011

 

304759_276019865754990_100000409372347_1030860_703960505_n (1)Semua peserta bengkel SENYAP anjuran ITYM ( Information Technology Youth Movement) dengan kerjasama Institut Penyelidikan Belia Malaysia dan Kementerian Belia dan Sukan , diberi sijil penghargaan.

Mungkin ada yang fikir apa guna setakat sijil saja kan ? Tapi cuba fikirkan mengenai hala tuju badan NGO ini ? Dulu blogger sendirian atau berpuak-puak. Tapi bila adanya badan begini , semua blogger mampu bersatu  apabila 'terancam' atau mengadakan aktiviti yang lebih sihat sesama blogger dan tidak lupa juga beramal. Banyak agenda sebenarnya. Dan mereka dah mulakan lama. Kini mereka nak menarik lebih ramai blogger untuk menyertai mereka. Sekurang-kurangnya , belia sekarang punya jawatan dalam negara ini iaitu membantu perkembangan negara secara tidak langsung .

Badan ini tiada kaitan langsung dengan politik. Mereka terlibat di kedua dua pihak.. Haa... Ada bukti okeh !

DSC_0139

DSC_0152

DSC_0154

Ada banyak lagi .. nanti aku terangkan eh.. Buat masa sekarang , kalau korang berminat , tak kira blogger atau pun bukan asalkan korang rasa korang belia , jom join SENYAP .. Psstt , banyak faedahnya..

Oh ya.. akan ada SENYAP 2.0 nanti.. hehehe.. perjumpaan yang lebih besar selepas ini .. Klik SINI untuk join ..

You May Also Like

9 comments

  1. dah join dah...tq en ben..

    BalasPadam
  2. kalau senyap ni mamp menambahkan comment di entry blog aku ni....aku join....

    gila popularity la aku....hahaha
    to my new entry - Acapsuur (>,<)

    BalasPadam
  3. kalau nak join ni kena senyap2 ni hehe..

    BalasPadam
  4. NAK JOIN..
    tapi tggu dulu la ek..
    hehehe

    BalasPadam
  5. bagus juga SENYAP ditubukan.untung kepada blogger dan orang sekeliling

    BalasPadam
  6. nanti senyap kali ke 2 kita jumpa lagi aw abg ben :D

    BalasPadam