Bila daddy gi belajar ‘jaga baby’ ! - BEN ASHAARI

Bila daddy gi belajar ‘jaga baby’ !

 

Hari ni ada satu job yang bagus untuk aku. Haa… lama dah aku teringin nak g kelas begini. Maklumlah , nak masuk 3 orang dah aku jaga baby.. semua anak sendiri yer ! Tapi ilmu mengenai penjagaan baby ni , masuk ke laut ! Cetek lak tuuuu ! Aduhhh..

Best woooo ! Rugi sapa tak join ari tu.. kalau tak , mesti tau kenapa ruam di pipi bayi tu ada.. ahahahaha.. Google je laa.. .mesti dapat jawapan ! Tapi bila ada kelas gini , leh tanya pada yang pakar kan .. Hehehehe..

image

Sementara tu di rumah.. Wife hantar gambar. Si bujang , membantu dia di dapur. Rajin la pulakk.. Kalau ngan aku , asyik ajak berultraman jer !

image

image

Hurm… Isnin ni , aku rindukan diorang.. Huwaaaaa ! Tak sanggup nak berpisah lebih dari sehari..

3 ulasan:

  1. Rajin abang long tolong mummy..

    BalasPadam
  2. bakal-bakal bapa tau suami-suami patut hadir kelas mcm ni :)

    BalasPadam
  3. Qhaliff dah mmg abang2 sangat... boleh dah tolong mak dia buat kerja rumah...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.