Akhirnya aku borong bantal AKEMI ni !

by - Oktober 31, 2021

Lama dah aku rancang nak tukar bantal kepala ni. Asyik sakit leher jer bila bangun tidur ! Ingatkan berpunca dari workout yang tak betul atau tak buat warm up mahupun warm down.. Heee.. terus main balik rumah macam tu jer tapi rupa-rupanya tidak ! Segalanya sebab bantal kepala tu yang dah masuk usia 10 tahun. Hahahaha... Lama kauuuu ! Dah anak 3 pun. Dok guna bantal yang sama gak. Sayang nak buang orang kata.. 

Bila gi tidur kat hotel.. terasa laaa perbezaannya dengan bantal di rumah. Terus rasa nak bawak balik je bantal bantal tu. Hahaha.. Tertanya gak mana nak dapat bantal yang sesedap tu. Seingat aku ada dua hotel yang mana bantalnya sedap banget ! Satu , hotel Hilton. Dan kedua , Swiss Garden. 

Dan baru baru ni aku sekeluarga ke Aeon Nilai. Tetiba aku teringat akan bantal yang aku lama dah nak beli. Terus aku cari alang alang dah kat situ. Dan rezeki , AKEMI punya bantal tengah buat jualan murah. Habiskan stok...Dan harganya murah banget !! Berbaloi beli..

Malam tu aku cuba buat pertama kali..belum sempat nak berbual , aku terlena dah. Heee.. dan bangun tidur , leher dah tak sakit ! Fuh..puashati.. Patutlah dari dulu lagi aku dengar produk AKEMI ni mmg confirm puashati punya !! Nasib baik sempat beli.. sebab bila gi balik Aeon Nilai untuk beli lagi..abis sudah !





You May Also Like

1 comments

  1. Product akemi so far guna okey . Cadar dia pon sedap pakai buat tido

    BalasPadam