Keputusan permohonan kemasukan ke Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bagi Program Pengajian Lepasan (STPM) 2012/2013

 

Keputusan akan mula keluar pada Jumaat persamaan 13hb Julai 2012 , jam 12 tengahari.

Calon boleh menyemak menerusi laman web http:upu.mohe.gov.my atau di talian hotline 03-8870 6767, Helpline 03-8870 6777 dan menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS); UPU RESULT (no KP) dan SMS ke 15888.

Tahniah buat yang berjaya. Yang tak dapat tu , jangan putus asa .. Ada banyak pusat pengajian tinggi lagi yang ada dalam Malaysia ni .. Teruskan niat murni anda ..

 

Sumber : Hmetro / MOHE.

4 ulasan:

  1. Good luck buat adik2 yang tengah menanti keputusan tu.. (^_^)

    BalasPadam
  2. nebes nyer..ni la saat yg iman tggu

    BalasPadam
  3. Nervousnya lahai. Esok je lagi

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.