Pelik kenapa awal tidur !

 

Kalau korang follow aku dari dulu , selepas jam 12 pagi mesti ada beberapa entri .. Tapi kebelakangan ni , kurang sangat dah ! Kenapa ? Adakah sebab aku takde idea ?

No , no , nooooo ! Bukan sebab takde idea tapi sebabnya ialah.. Aku layan secawan susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ni ! Terus terang , aku dah macam wajib minum sebelum tidur dan seawal pagi .. Hehehe ..

Stok 2 kotak dah abis .. Dan aku dapatkan lagi 5 kotak ! 2 kotak untuk aku.. 2 kotak untuk wife dan bakal baby .. Sekotak untuk mak aku yang gemar minum susu kambing ..

Aku sukar nak elak dari makan malam sejak dua menjak ni.. sebabnya terlalu penat dan kehilangan tenaga .. Sejak minum susu kambing Nutri Goat ni , aku bancuh susu secawan dan cicahkan dengan roti yang disapukan dengan Nutella .. Sedap siot ! Hahahaha .. Qhaliff pon siap tiru aku makan gitu..

Rasa macam berjaya jer nak diet cara gini .. Hehehee.. InshaAllah ..Ha , kalau nak tau pasal susu kambing Nutri Goat Miracle 8 ni , baca kat SINI ..

8 ulasan:

  1. baguslah produk tu....boleh le nak cuba....Qhaliff pun boleh minum ke?

    BalasPadam
  2. Nak cube!!?..
    bole dptkan dgn sy...
    Sms/watsapp 016-6909484(ita)

    BalasPadam
  3. Nak cube!!??
    Bole sms/watsapp 016-6909484( ita)
    Cod Port Dickson

    BalasPadam
  4. Nak cube!!!?
    Bole sms/watsapp 016-6909484( ita)
    Cod Port Dickson

    BalasPadam
  5. susu kambing memg baik untuk keihatan

    BalasPadam
  6. good luck semoga diet menjadi

    BalasPadam
  7. bgs kan susu kambing utk kesihatan

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI