Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 9 Ogos 2014

Sampai juga akhirnya !

 

Stok Ramadhan ari tu , abis awal ! Tak sangka lak adik aku pun nak order susu kambing NUTRI GOAT MIRACLE 8 ni .. Maka , aku bagi je la stok aku kat dia .. Kat mak aku pun kasi gak .. Dia dah suka dengan susu kambing Nutri Goat ni ..

Bila sampai je kat rumah mak aku tadi , cepat cepat aku buka bungkusan dan .. syukur ! Lama dah tak minum .. Ada la dalam 2 minggu gitu..

Bila dapat , terus bancuh 2 paket ! Huuhu .. Terus segar badan … dan tak lama kemudian , ngantuk ! Hehehhe.Kenapa ? Sememangnya aku lama dah tak cukup tidur.. Bila kena secawan susu kambing ni , mmg sedap tidur ! Lenaaaa koooo .. Bangun , confirm segar !

Alhamdulillah.. 3 kotak dah aku beri pada mak aku.. Sekotak pada abang aku untuk dia try.. Dia pun mmg dah mula minum susu kambing ni.. Dan baki , untuk aku anak beranak..

Terima kasih Nutri Goat Miracle 8 ! Sememangnya , dah lama aku tak minum susu lembu.. heeee …

2 komen :

Dalila berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum. hi abg ben. waa.. lama rasanye da x melawat blog sifu ben. Rasa2 dlu klu nk komen kat blog sifu bersepah2 org komen kat sini, skunk da senyap ye..semua da x berblog sngt..

Nk tnye sket, kt ne bleh bli kambing susu ni?

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

memang betul tu....sbb tulah susu kambing digalakkan oleh Islam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI