Hotel Perdana Kota Bharu anjur Perdana Street Food Returns 2017

Menarik ni!! Cuti sekolah tak lama lagi. Dan Hotel Perdana Kota Bharu anjur lak Street Food Returns yg mana mengumpulkan makanan makanan terbaik di Kelantan, setempat je!! Rugii wehhh kalau tak turun ni..

Bermula dari 1hb Mac hingga 31hb Mac 2017 pesta makan makan ni. Harga seorang.. Aku tak pasti tp yang pasti, memang berbaloi utk mereka kaki makan!

Apa lagii.. Mari ajak kawan kawan redah Kelantan cuti sekolah ni.. Makan sampai pengsan.. Tidur terus kt hotel yg memang tip top ni! Huhu..

Abis la diet aku balik kali ni.. Hee..

Gambar - FB Hotel Perdana Kota Bharu.

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.