Sabtu, 18 Mac 2017

Lawa juga barang dari USA ni ! Beli kat Instagram jer..

Ketika wife tunjuk kat aku gambar gambar hoodie yang sedang 'mengalami jualan murah' di Amerika sana tu , aku garu kepala. Biar betik ? Takkan la semurah tu kot ! Kena kencing jugak la bini aku ni nanti. Tapi aku malas nak kata apa. Duit dia.. sukahati dia la. Kalau duit aku ? Pon sama gak.. Aku redha jer la.. Tapi pada masa yang sama , aku nak tau gak keberhasilannya ! 
Cantik cantik gambar dia tunjuk kat aku tu.. Tapi apakah begitu juga nanti baju baju tu ? Kalau sebijik , nampaknya aku akan jadi pelanggan utama dia laaa ! Hahahaha..

Dia order 3. Semua untuk anak anak. Dia tanya aku , nak ke tak nak ? Aku tak minat GAP. Kalau ada UNDER ARMOUR , nak laaa ! Aku tengok di instagramnya , takda la pulak.. huhu.. sedikit keciwa la.. Bukan apa , murah tuuuu ! Nak beli kat Malaysia dengan harga yang ditawarkan tu , memang dapat tiruan punya laaa..huhu . 
Dan selepas selesai urus niaga. kena sabar menanti. Dia tunjuk gambar di atas ni kat aku pada 16hb Feb 2017. Dan tak tau bila dia selesaikan pembayaran dengan penjual tu tapi yang pasti , 17hb Mac 2017 , dapat semuanya ! Fuh  sebulan.. ok la gak kan ? Barang US kot.. kalau nak beli sini , jangan mimpi nak dapat harga yang dia tawarkan.. 3 tu , RM200++ ! Murah la kan ?? 

Dah dapat.. apa lagi ! Kasi kat anak anak la kan... tengok ok ke tak ? Sesuai ke tak ? Dan aku pegang kain dia.. Tebal ! Kualiti gitu.. Ingatkan nipis ala ala kain bazaar Ramadhan punya.. huhu.. Terus keinginan aku untuk miliki sehelai datang.. Aku tanya wife , dia kata Under Armour punya ada ari tu ! Tapi tak cakap kat aku. Heklerr.. pon boleh ??? Sabar je la nak oiiii.. 
Ok... camana dengan size ? Ok kee ?? Ada orang tak suka beli online takut size tak sesuai.. huhu.. Wife aku yakin sungguh dengan cara dia. Aku agak kurang yakin terutama bab pakaian ni.. heee.. 

Cantik kan ? Heheehe.. Aku terus tanya wife apakah nama Instagram orang tu.. aku nak add ! Hehehehe.. Korang nak tau gak ? Eh , mana bolehhh.. nanti berebut ngan aku lak ! Hahahahah... 

2 komen :

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

lawa! share la ignya,tak baik dekut hahahaha

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Ler. X share pun ig apa.hehhee..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI