Layan The Good Dinasour dengan anak anak ! - BEN ASHAARI

Layan The Good Dinasour dengan anak anak !

 

image

Buat pertama kalinya ! Kena pulak hari ni hari istimewa aku.. Dan aku saja nak bawak diorang berjalan jalan dan menonton movie best ! Heheheh.. Nak tengok apakah Qhaliff mampu duduk diam dan reaksi Zahra.. Maka aku pun tempah la tiket movie melalui aplikasi GSC. Suka tengok kat Alamanda di kala orang sibuk bekerja. Heheheh..

Hurmm… Camana? Diorang ok ke ? Tak buat perangai ke ?

image

image

Cerita best.. Qhaliff pada awalnya pon memberi kerjasama yang bagus. Duduk diam sambil kunyah pop corn. Sesekali gelak dan memandang aku . Tapi yang pastinya , aku nak tergelak bila melihat tangan dia tak lepas dari lengan aku ! Hahahaha..

image

Dan… tik tok , tik tok.. aku ketawa..

“ Daddy , diam la .. “

Adehhh..

Zahra ? Dia mula boring.. berjalan sana sini ! Panjat sana sini.. Huhuhu.. Dan abang dia pon mula ikut sama.. Aku tengok jam. Aku angkat beg sandang aku dan ajak wife keluar.. Cukup la setakat ni. Kang lama lama dalam tu , ada pulak buat drama. Tak pasal pasal daddy jadi dinasour yang garang ! Hahahaa..

Apa pun.. pasni boleh bawak Qhaliff tgk Angry Bird. Sebab masa trailer tu , baru dia tunjuk pulau Qhaliff dah tau tu cerita apa ! Hahaha.. Penangan youtube !

Hari ni , harijadi terbaik buat aku. Malam ni ada suprise lagi.. Apakah ??? Tungguuu.. Nak tau gak ke ??? Hahahaha..

2 ulasan:

  1. Budak mmg gitu kan... Kejap je leka, lepas tu... Buat perangai... Tp Klu dah selalu ajak ok kot.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.