Beli Laksa Johor Haji Danin - BEN ASHAARI

Beli Laksa Johor Haji Danin

Hujan di luar.. Nasib baik semalam aku dah plan untuk mudahkan kerja wife aku di pagi hari ni. Bukan apa.. tau dia penat sepanjanng minggu ni. Dan aku pulak dah lama teringin Laksa Johor. Huhuh.. Ikutkan plan nak gi pekena Laksa Johor kat rumah Che Mat Gebu sebab dia punya je boleh masuk ke dalam tekak aku ni. Hahahaha. Dia tau citarasa aku gitu.. Ececece..

Tiba-tiba ternampak di Facebook.. ada iklan Laksa Johor. Dan yang buat lak , memang berlatarbelakangkan bisnes makanan. Maka aku tak la teragak agak untuk order. Heheheh.. Terus whatsapp dan order 4 bungkus. Murah jer.. Siap sekali hantar sampai depan rumah. On time ! Huhuh.. 





Ok... apa rasa dia ? Kuah tarak kedekut punya isi. Memang pekat dan padu. Cili dia , tak terlalu pedas. Kiranya budak budak boleh makan. Susun atur pun kemas. Kalau korang nak buat makan makan kat opis pun , sesuai la. Takda la nak segan kat kawan kawan pejabat kalau order. Kemas jer.. 

Sedap ke tak ? Berapa bintang ? Kena dengan tekak aku. Nasib baik aku tengah mula nak membakar lemak perut. Hahaha.. Kalau tak , memang 2 pek ni aku punya laa... Hahahaha.. Sabar.. sabar ! Sesuai la kalau untuk makan makan di pejabat atau di rumah berjemaah. 

Camana nak order ? Area mana dia cover ? 

Area KL-Bangi - Semenyih-Beranang- Mantin-Pajam- Nilai . Luar dari tu. aku tolong emailkan gambar eh.. Hehehe.. gurau gurau.. 

WhatsApp - 01155068761 ( Puan Ana )

Harga - RM10

9 ulasan:

  1. ala teringinnya.. nak try la order

    BalasPadam
  2. Sedpnyaa.. Malam ni nak makan laksa.. Ade pasar dekt rumah

    BalasPadam
  3. Sedapnya. Nasib baik ben tinggal no telifon,bolehlah ai all apkcik tu nanti

    BalasPadam
  4. kemas packaging yer. nampak sedap!

    BalasPadam
  5. Laksa johor ni susah nak jjumpa yang sedap.

    BalasPadam
  6. Wahh fav yanie ni. Walaupn bukan org Johor hihi

    BalasPadam
  7. Masya-Allah, tabarokallah.

    Terima kasih, Tuan Ben yang dihormati.

    BalasPadam
  8. Tak pernah try lagi laksa johor

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.