Mana nak beli tisu viral ni ?

by - Jun 25, 2020

Wife aku yang kasi tau. Katanya tisu ni laris di pasaran. Kat kedai memang payah nak dapat. Kena beli online jer.. Tapi kawan di Facebook lak cerita sebaliknya. Kat online susah nak dapat. Kat kedai biasa je ada jual. Tapi tak semua la ! Hahahaha.. 

Apa kelebihan tisu ini ? Kata wife aku boleh basuh dan recycle. Guna untuk bersihkan dapur la. Jangan buat lap mulut atau tangan lak. Hahaha.. Ada sabun kat tisu tu. Maka mudah la. Bagi nak mencegah Covid 19 ni , memang sesuai la. Cuma kos dia tu je la... Mahai kot ? Hahahaha.. 

Mungkin ada yang tak minat nak recycle.. boleh je buang terus. Bagi yang berjimat , boleh je basuh dan guna sekali lagi. Sebab tu kot harga dia sedikit mahal. Tisu kualiti gituuu..








Aku dah check.. Di Lazada dan Shopee .. Perghh.. Harga kat Shopee , cam sedikit mengujatkan aku. Huhuh.. Apa pun terpulang kepada kemampuan masing masing. Kalau jumpa kat kedai , harga ok.. beli je terus .

Kalau beli online.. baca dulu review pembeli yer.. heheeee...

You May Also Like

9 comments

  1. Gua dah pakai lama dah.... memang bagus buat lap visor helmet .... bersih dan clear...

    BalasPadam
  2. susah nak cari kat pasaraya tissue ni. Kita cari pun tak jumpa. Kat shopee ada jugak yang jenama lain tapi affordable sikit harganya.

    BalasPadam
  3. saya mmng dah guna wipes ni sebelum dia viral lagi.. hehe best!

    BalasPadam
  4. kena cari jugak la ni😂 brg viral kena try haha!

    BalasPadam
  5. Patut xjumpa dh dkt kedai. Viral rupanya.

    BalasPadam
  6. 1rm15 untuk 40s ok lagi lah kalau barangnya bagus.

    BalasPadam
  7. Viral eh. Siap boleh guna balik

    BalasPadam