Mudahnya dengan Instat Shawl dari SafuraOnlineShop !

 

Bukan senang nak review tudung / shawl ni ! Apatah lagi wife tak nak interframe dalam blog.. haaha.. Nak tak nak , aku sendiri kena cuba try .. Baru original yer review tu kan ?

Ok… Shawl dari SafuraOnlineShop ni bagi aku , kainnya ‘berat’ dan jatuh.. Maknanya kalau angin tiup pon takde la nak melayang layang punya la.. Berat tu tak de la sampai sakit leher atau kepala jadi berat disebabkan kain tu.. Hahaha.. Apa la pikir gitu sekali haaa ..

image

Aku test pakai sendiri .. Bukan nak menyerupai perempuan yer !! Aku test untuk pastikan testimoni rakan blogger yang guna Instat Shawl dari SafuraOnlineShop memang seperti yang diperkatakan ..

image

Yup ! Serius.. Sedap pakai ! Hahahaha .. Wife yang cuba sebelum tu pon jatuh hati dan siap tanya lagi warna lain.. Adehh.. Dahhhhhh pulakk.. Tak pasal pasal ..

Harga , jangan risau.. Bukan semahal tudung yang berjenama tutttt.. Haaaa.. Mampu milik punyaaa !

image image

Nak tahu dengan lebh lanjut , boleh gi belek…

Instagram  : https://instagram.com/safuraonlineshop/

15 ulasan:

  1. dah beli 2..
    nak masuk 3 helai dah.
    tp Ben cute..ahaha

    BalasPadam
  2. Encik Ben....hahahha kerlasss review...julia pun pakai pagi ini instant shawl by safura...bestttt gilaaaaaaaaaa hahaha

    BalasPadam
  3. bukan makanan je sekali rasa nk lagi, tudung pun sekali pakai, nk beli lagik. *larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  4. hehehe..review asli namanya ni

    BalasPadam
  5. nampak selesa dan senang dipakai.. boleh grab 1 dua

    BalasPadam
  6. hahhahahaha...cute...cayalah....

    BalasPadam
  7. Ini namanya versatile.. hehe..

    BalasPadam
  8. skali bila tengok model dia, jadi takot nak beli... hahaha...

    BalasPadam
  9. *pengsan bangun balik pengsan bangun balik* HAHHAHAHHAHHA

    BalasPadam
  10. Tanjat gegirl nengok. TEtiba pakai tudung tapi ada misai..hahaha...

    BalasPadam
  11. Promosi terbaik.
    Selalu nak lalu tudung depa cari model lawa putih gebu mata hitam banyak lah
    Haha
    Well done Ben!!

    Will visit the IG

    BalasPadam
  12. Cutenya model tudung bermisai ^-^

    BalasPadam
  13. hihihihihi.. sweet gitu.. jalan jangan berterabur lak ye.. kepit-kepit sikit.. awak tu gegurl.. hah? hahahahah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009