Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 13 Mac 2015

Mudahnya dengan Instat Shawl dari SafuraOnlineShop !

 

Bukan senang nak review tudung / shawl ni ! Apatah lagi wife tak nak interframe dalam blog.. haaha.. Nak tak nak , aku sendiri kena cuba try .. Baru original yer review tu kan ?

Ok… Shawl dari SafuraOnlineShop ni bagi aku , kainnya ‘berat’ dan jatuh.. Maknanya kalau angin tiup pon takde la nak melayang layang punya la.. Berat tu tak de la sampai sakit leher atau kepala jadi berat disebabkan kain tu.. Hahaha.. Apa la pikir gitu sekali haaa ..

image

Aku test pakai sendiri .. Bukan nak menyerupai perempuan yer !! Aku test untuk pastikan testimoni rakan blogger yang guna Instat Shawl dari SafuraOnlineShop memang seperti yang diperkatakan ..

image

Yup ! Serius.. Sedap pakai ! Hahahaha .. Wife yang cuba sebelum tu pon jatuh hati dan siap tanya lagi warna lain.. Adehh.. Dahhhhhh pulakk.. Tak pasal pasal ..

Harga , jangan risau.. Bukan semahal tudung yang berjenama tutttt.. Haaaa.. Mampu milik punyaaa !

image image

Nak tahu dengan lebh lanjut , boleh gi belek…

Instagram  : https://instagram.com/safuraonlineshop/

15 komen :

Jueliza Jamani berkata... [Reply to comment]

Hehehe omey sgt.. kahkahkah

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sangat mudah

Lynda Che Lah berkata... [Reply to comment]

dah beli 2..
nak masuk 3 helai dah.
tp Ben cute..ahaha

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Encik Ben....hahahha kerlasss review...julia pun pakai pagi ini instant shawl by safura...bestttt gilaaaaaaaaaa hahaha

safurara berkata... [Reply to comment]

bukan makanan je sekali rasa nk lagi, tudung pun sekali pakai, nk beli lagik. *larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

hehehe..review asli namanya ni

Nur Misnan berkata... [Reply to comment]

nampak selesa dan senang dipakai.. boleh grab 1 dua

Ummi shakirah Ahmad berkata... [Reply to comment]

hahhahahaha...cute...cayalah....

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Ini namanya versatile.. hehe..

Ana Solehah DI berkata... [Reply to comment]

skali bila tengok model dia, jadi takot nak beli... hahaha...

::EIDA:: berkata... [Reply to comment]

*pengsan bangun balik pengsan bangun balik* HAHHAHAHHAHHA

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Tanjat gegirl nengok. TEtiba pakai tudung tapi ada misai..hahaha...

Fuza Musa berkata... [Reply to comment]

Promosi terbaik.
Selalu nak lalu tudung depa cari model lawa putih gebu mata hitam banyak lah
Haha
Well done Ben!!

Will visit the IG

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Cutenya model tudung bermisai ^-^

tenku butang berkata... [Reply to comment]

hihihihihi.. sweet gitu.. jalan jangan berterabur lak ye.. kepit-kepit sikit.. awak tu gegurl.. hah? hahahahah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI