Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 23 Jun 2015

Terbaik untuk anak kita..

 

Dua beradik ni aku bagi minyak sapu dari Pati Batook Ori. Seorang kenalan di FB yg kenalkan aku dan sejak tu , aku pelanggan setia ! Semua pakai minyak ni andai ada masalah dengan perut , sakit kepala dan lenguh lenguh..

Ni bukan makan yer.. sapu jer..

image

image

Stok dah abis.. Ni last aku beli bulan lepas.. Nampaknya untuk balik ke kampung beraya , kena standby lagi ni.. Takut kembung perut sebab terlebih makan sudah.. hehehe ..

image

Mana nak beli ? Rujuk di PATI BATOOK ORI ..

2 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhhh model baru pati batook ori... qhaliff...he he he... lagi comel nampaknya ni dari daddy ni... ha ha ha...

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

ensem model batook tu..hihi

miraadzlia.blogspot.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI