Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 14 Julai 2015

Aku ajak repeat sekali lagi !

 

Kali kedua aku singgah makan aiskrim kat sini ! Sebelum ni , aku lalu cam tu jer. Tak de lak rasa terliur tengok aiskrim dia.. Tapi awal Ramadan ari tu , ternampak aiskrim ni.. Lain pulak rupanya ? Sebelum ni nampak tak menyelerakan.. Hurmm..

Dan Ahad ari tu , aku ajak wife g Alamanda. Sambil membeli barang dapur , singgah sekali situ..

image

Aku beli semangkuk kecik. Kononnya nak kongsi dengan Qhaliff.. tapi maaf la ! Dia bedal sorang jer.. Kena mintak baik baik baru dapat.. Huhuh..

Dan malam ni , repeat lagi ! Dan Fynn Jamal pon ada ! Eh , suka gak ke ?? Hehehehhe .. Tapi aku tak nak kacau dia la.. Biar dia ngan famili dia. Rileks tanpa gangguan.. kan ? Heeheh..

image

Dalam 2 hari ni , memang aku saja post gambar ni kat media sosial.. Saja goda diorang.. Hahahaha.. Bukan nak tengok sapa yang terliur tapi salah satu strategi aku jugak.. Lalalalla.

Dan memang ramai bertanya kat mana lokasi gambar aku amik ni..

imageimage

Harga dia ? Hurmm.. Berbelas ringgit gak la untuk satu cup tu.. Ikut size.. hehehe..

image

Sedap ? Bagi aku sedap la.. Sedap dari Haagen Danz dan Baskin Robin.. Ke aku dah muak makan dua dua tu ? Hehehehe ..

7 komen :

Dayana Zahari berkata... [Reply to comment]

Ooo kedai baru ni dekat Alamanda. Balik ni boleh cuba, hehe

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Aummmmmmmmmmm....nak belai2 suami suruh beli boleh hahahhaah

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Tudia Qhaliff makan semangkuk sorang ye...

Anil Wanina berkata... [Reply to comment]

terliur plak pagi2 ni.....

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahhh leh try nnti...

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

terliur pulak tgk di bln Ramadon ni

mas saari berkata... [Reply to comment]

sedapnya..
tp diet, xleh mkn eskrem..hehehee

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI