Maggie Telur Mayong + Perut ! - BEN ASHAARI

Maggie Telur Mayong + Perut !

 

Hehehe.. Aku mintak lain dari yang lain di D’Laila Sup Power , MMA Nilai Corner ! Dengan asam pedas telur mayong diubahsuai dengan menggunakan maggie , serta letak sedikit perut lembu , pastinya maggie yang direka dalam tempoh 10 saat tu akan membuatkan aku tersadai layu !

imageimage

Dengan kepedasan maggie  ni , pastinya membuatkan tercari cari air apa yang sesuai.. Seperti biasa , ABC adalah pilihan aku.. hehehe ..

image

Kepuasan pasti akan menjadi milik anda ! Hahahahah ..

7 ulasan:

  1. Wahh ada eh macam ni, nak try lah bila balik Malaysia nanti.

    BalasPadam
  2. memang ada menunya atau kena special request?? wahhh telur mayong tu...

    BalasPadam
  3. ingatkan perut tu maksudnya perut buncit! ahahahahaha rupanya perut lembu..kihkih

    BalasPadam
  4. wah maggi apakah itu? telur ikan mayong..aduhai

    BalasPadam
  5. tersalah time pulak singgah baca entry nie

    BalasPadam
  6. salah time singgah baca entry ni.. terliur

    BalasPadam
  7. bilalah nak makan maggi mayong ni..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.