Kempen ‘YEO’S I LOVE MALAYSIA ‘

 

YEO HIAP SENG atau lebih dikenali dengan YEO’S  dengan anjuran bersama HARIAN METRO telah melancarkan kempen ‘YEO’S  I LOVE MALAYSIA ‘ yang bakal berlangsung sepanjang 1 Ogos hingga 31 Oktober 2015 dengan mengajak seluruh rakyat Malaysia memenangi percutian di Malaysia serta menonton Konsert  Patriot Yeo’s I LOVE  MALAYSIA bersama bintang bintang terkenal tanahair seperti AKIM & THE MAJISTRET , PRECIOUS , ALINDA di  enam buah negeri secara percuma !

DSC09656DSC09658

Kempen  Yeo’s ‘ I LOVE MALAYSIA ‘ ini bertujuan untuk mengeratkan lagi perpaduan , meningkatkan persefahaman dan memurnikan saling hormat menghormati di antara rakyat Malaysia .

DSC09666

 

KONSERT PATRIOT YEO’S  I LOVE MALAYSIA

Kumpulkan 8 pek minuman kotak air Yeo’s dan anda berpeluang menerima 2 pas istimewa ‘rockzone ‘ ketika konsert nanti.  Dan enam buah negeri yang bakal konsert diadakan adalah di Johor , Selangor , Kuala Terengganu , Kota Kinabalu , Kuching dan Alor Setar.

Bagi peminat peminat Akim atau nak tengok M-Pop terkenal serta Alinda , jangan lupa hadiri yer..

MENANGI PERCUTIAN DOMESTIK YANG MENARIK !

Yeo’s cukup terkenal dengan mengadakan pertandingan yang menarik dan kreatif ! Melalui WeChat Yeo’s Malaysia , rakyat Malaysia dijemput sertai yang mudah ini.. Caranya :

1 : Muat turun WeChat dan langgan akaun rasmi  Yeo’s Malaysia.

2 : Beli sebarang minuman produk Yeo’s  ( tak kira kotak atau tin ) atau mi segera Cintan.

3 : Ambil gambar resit pembelian dan masukan jumla pembelian dan jawab soalan mudah.

4 : Simpan resit untuk bukti pembelian.

Diingatkan , pertandingan ini melalui WeChat yer.. hehehe.. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke www.yeos.com.my atau telefon bahagian perkhidmatan pelanggan 1300-80-2828

6 ulasan:

 1. soalannay susah tak? hahahahhaa
  nanti sat nak tinjau

  BalasPadam
 2. alaaa . best nyeee . hmm jeless ...

  BalasPadam
 3. Aduh..resitnya dah buang pulak..baru bali air kotak yeos..

  BalasPadam
 4. Siap sedia 1 Ogos untuk menang tiket holi-hoiday

  BalasPadam
 5. tiap tiap tahun masuk tapi macam tak sampai dekat yeos saja

  BalasPadam
 6. Peluang baik nie, kena grab cepat ^-^

  BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.