Tidurlah Qhaliff.. Tidurlah Zahra.. - BEN ASHAARI

Tidurlah Qhaliff.. Tidurlah Zahra..

 

Tidurlah sehingga jam 2 petang ! Hahahaha.. Dah la diorang tidur lewat semalam. Kul 3 pagi baru tidur wooooo ! Abis ngan aku aku terjaga sampai awal pagi !

Kenapa aku nak diorang tidur sampai kul 2 ? Sebabnya jap lagi BEST FM nak call aku live.. nak interview gituuuu.. Auwww.. Maka aku nak cakap tanpa gangguan.. Huhhuh.. Takde la suara suara yang interframe nanti.. Huhh..

image image

Nyenyak tidur eh.. Kang jaga , banyak kerja daddy nak selesaikan.. Nak kasi mandi.. makan .. leraikan pergaduhan.. tidurkan balik ! Fuh..

Syiok tidur kan ? Rugi la duk opis time gini.. hahahaha …

10 ulasan:

  1. Hehehe...lena sangat ni abang adik..

    BalasPadam
  2. ahahaha...adoilaa.....tido tido tido....

    BalasPadam
  3. wah nak dengar best fm... comel Zahra..

    BalasPadam
  4. Salam Ramadhan Tuan Ben.. ^_^

    BalasPadam
  5. ingatkan dua2x qhalif.. peghati balik ada gelang, rupanya zara.. muka sepesen.. kiki..

    BalasPadam
  6. nyenyak bukan main anak-anak tu ya? hahahah petang-petang gini memang rugi kalau ada kat opis.

    BalasPadam
  7. seronoknya tengok diaorang tido.. kalau dapat join tido pun best jugak tu.. hehehe..

    BalasPadam
  8. jelous betoi tgk Qhaliff lena time kita dok sibuk nak ke pejabat....

    BalasPadam
  9. ok fine... ayat last tu punchline... sangat

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.