Servis lagi ! - BEN ASHAARI

Servis lagi !

 

Baru plan nak buat suprise ke umah Mat Gebu esok ! Bila wife bagitau , kereta dah kena servis.. terus aku tengok meter speedo dan sticker servis..

image image

Nak kena gi servis minggu depan gak ni ! Tapi persoalannya , bila ?? Aku free hari Isnin jer pon.. Selasa , Rabu , Khamis dah ada plan masa depan ! Semua event event raksasa tuuu.. Haaa.. Kena gi ! Tak gi rugi wooo… Jumaat la nampak gayanya.. hurmm.. Sabtu Ahad tak leh.. Pastu nak g Korea dah.. Gulp.. Takkan nak tinggalkan kereta kat wife dalam keadaan gitu.. Hiskhh.. tak baekkk..

Kereta aku ni , tiap bulan servis.. Dari bulan pertama beli nun 2 tahun lepas hinggalah hari ni !! Sekali gi servis.. kalau minor tu ada la dalam RM200.. bila major , mau kena 1k++ gak laaa.. Huhuhuh..

Tapi demi keluarga tercinta , ku relakan je la.. Keselamatan tu penting.. Kan kan ?

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.