Aku tolak tawaran COKE’ kerana.. - BEN ASHAARI

Aku tolak tawaran COKE’ kerana..

 

Tamo ada air bergas dalam rumah di Aildilfitri nanti ! Kan dah tahu  air bergas ni tak bagus untuk kesihatan.. kan kan ? Maka , kita tukar laaa…

Guna air kedondong atau air kelapa laut ! Bagusss untuk sejukkan badan.. hehehehe.. Terbaik wokkk ! Aku rasa dah.. Memang sesuai la sediakan stok banyak banyak di rumah.. samada untuk tetamu atau sendiri minum laaa.. Heee..

imageimage

Yesss… Ada 6 botol.. 2 dah bagi mak aku.. 2 untuk aku dan 2 lagi untuk mak mertua aku di Kelantan. Satu botol mampu tahan sebulan wooo kalau pandai jimat.. Hehehehe.. Memang jimat !

Nak order ? Heheehe.. Aku tak jual wook.. hahaha .. Leh buat tempahan kat akak Shuhaida Kabdy di Facebook , yer.. Cepat sebelum tempahan tutup..

5 ulasan:

  1. Tapi...air gas la peniaga jual murah2, pastu org beli banyak2 sebab nak jamu tetamu masa hari raya.huhu

    BalasPadam
  2. Tertarik dah ni...kak sue punya pasal kena pi terjah laju2 jommmmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  3. tq Ben..tq geng #kelabbloggerbenashaari yang sentiasa menyokong..
    Linda..tq..tak nak repeat order ke..ehehe
    JuJu..mai terjah meh..

    tarikh tutop order 12 Julai ye..tq lagi sekali Ben..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.