Aku tolak tawaran COKE’ kerana..

 

Tamo ada air bergas dalam rumah di Aildilfitri nanti ! Kan dah tahu  air bergas ni tak bagus untuk kesihatan.. kan kan ? Maka , kita tukar laaa…

Guna air kedondong atau air kelapa laut ! Bagusss untuk sejukkan badan.. hehehehe.. Terbaik wokkk ! Aku rasa dah.. Memang sesuai la sediakan stok banyak banyak di rumah.. samada untuk tetamu atau sendiri minum laaa.. Heee..

imageimage

Yesss… Ada 6 botol.. 2 dah bagi mak aku.. 2 untuk aku dan 2 lagi untuk mak mertua aku di Kelantan. Satu botol mampu tahan sebulan wooo kalau pandai jimat.. Hehehehe.. Memang jimat !

Nak order ? Heheehe.. Aku tak jual wook.. hahaha .. Leh buat tempahan kat akak Shuhaida Kabdy di Facebook , yer.. Cepat sebelum tempahan tutup..

5 ulasan:

  1. Tapi...air gas la peniaga jual murah2, pastu org beli banyak2 sebab nak jamu tetamu masa hari raya.huhu

    BalasPadam
  2. Tertarik dah ni...kak sue punya pasal kena pi terjah laju2 jommmmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  3. tq Ben..tq geng #kelabbloggerbenashaari yang sentiasa menyokong..
    Linda..tq..tak nak repeat order ke..ehehe
    JuJu..mai terjah meh..

    tarikh tutop order 12 Julai ye..tq lagi sekali Ben..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.