Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 2 Julai 2015

Aku tolak tawaran COKE’ kerana..

 

Tamo ada air bergas dalam rumah di Aildilfitri nanti ! Kan dah tahu  air bergas ni tak bagus untuk kesihatan.. kan kan ? Maka , kita tukar laaa…

Guna air kedondong atau air kelapa laut ! Bagusss untuk sejukkan badan.. hehehehe.. Terbaik wokkk ! Aku rasa dah.. Memang sesuai la sediakan stok banyak banyak di rumah.. samada untuk tetamu atau sendiri minum laaa.. Heee..

imageimage

Yesss… Ada 6 botol.. 2 dah bagi mak aku.. 2 untuk aku dan 2 lagi untuk mak mertua aku di Kelantan. Satu botol mampu tahan sebulan wooo kalau pandai jimat.. Hehehehe.. Memang jimat !

Nak order ? Heheehe.. Aku tak jual wook.. hahaha .. Leh buat tempahan kat akak Shuhaida Kabdy di Facebook , yer.. Cepat sebelum tempahan tutup..

5 komen :

Unknown berkata... [Reply to comment]

Tapi...air gas la peniaga jual murah2, pastu org beli banyak2 sebab nak jamu tetamu masa hari raya.huhu

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Suka air kelapa laut

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Tertarik dah ni...kak sue punya pasal kena pi terjah laju2 jommmmmmmmmmmmm

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

sedapnya

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

tq Ben..tq geng #kelabbloggerbenashaari yang sentiasa menyokong..
Linda..tq..tak nak repeat order ke..ehehe
JuJu..mai terjah meh..

tarikh tutop order 12 Julai ye..tq lagi sekali Ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI