Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 Julai 2015

Baju Doodle Ben Ashaari !

 

Dah beberapa kali aku nampak kawan ni dok lukis doodle di TimeLine FB dia.. Cute cute.. Aku tak nak doodle cun cun. Nak kasi aku nampak cute , maka kena la guna sesuatu yang cute..

Terdetik dalam hati nak tempah baju untuk sekeluarga.. Semua sama gambar dan warna ! Khas untuk raya.. tapi rasanya tak sempat kot sampai raya.. hehehe ..

Dan aku private message Rizal PaperBag Head di Facebook.

“ Salam bro..kalau buat atas baju.. Doodle saya n anak anak.. Brp eh .. “

Dan terus berlaku urusniaga.. Lalu siaplah lakaran pertama.Aku terus setuju tanpa banyak cerita. Bagi aku cun dah ni.. Malas nak terlampau cun nanti orang asyik tengok aku je.. Aku kan pemalu orangnya.. Heeee..

image

Dan tak lama kemudian.. Siap lakaran seterusnya dan aku masih bersetuju..

image

Dan..

image

Yeayyy… siap sudah ! Tak sampai dua minggu pon !! Pastu dia bagi contoh baju yang lengkap..

image image

image image

Malam tadi aku gi amik baju pada Rizal dan try ! Perghh.. memang sedap la pakai.. Kain pon selesa ! Dan tak sangka helikopter pengempur Rusia tu ditewaskan oleh aku.. Hehehehhe.. Dalam film laaa !

Sesuai gituuuu ! Dan siap semua baju..  Qhaliff mencubanya jugak.. sampai tak nak bukak baju tuuu.. Huhhh..

image

Harga murah jer .. Harga kawan kawan.. Bagi yang berminat , leh pm Rizal PaperBag Head di Fbnya.. InshaAllah berbaloi..

5 komen :

Paperbag Head berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Terima kasih. Anda suka, saya lega. Haha. Orang kata; kalau suka bagitau kawan, kalau tak suka bagitau saya.

deno berkata... [Reply to comment]

Awesome! Lawa gile rizal lukis.. power2

mas saari berkata... [Reply to comment]

smart sangat..
nak tempah jugak!

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Wah cantiknya... Teringin gak nak buat satu...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Abang ben..amik la pic qhaliff dengan zahra pakai t shirt tu..mesti cute..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI